Strýco Filip vyrazil naprieč Slovenskom: Testoval gastropodniky popri hlavnom ťahu. V týchto sa oplatí zastaviť
- Strýco Filip vyrazil naprieč Slovenskom, aby otestoval gastropodniky popri hlavnom ťahu
- Ktoré stoja za zastávku a ktorým sa vyhnúť?
- Strýco Filip vyrazil naprieč Slovenskom, aby otestoval gastropodniky popri hlavnom ťahu
- Ktoré stoja za zastávku a ktorým sa vyhnúť?
V najnovšom diele relácie Strýc Food sa obľúbený moderátor Strýco Filip spolu s Jurajom vydali na cestu naprieč Slovenskom. Ich cieľom bolo otestovať gastropodniky popri hlavných ťahoch a priniesť divákom inšpiráciu, kde sa dá počas dlhej cesty chutne, kvalitne a zároveň dostupne najesť.
Trojica zastávok na trase od západu až po Košice ponúkla rôznorodé zážitky – od sklamania cez nadšenie až po kritiku.
Prvá zastávka: FatraBeef – veľké očakávania, malý zážitok
Cesta začala zastávkou v reštaurácii FatraBeef, známej svojimi steakmi. Filip si objednal ich ikonický steak s výberom omáčok, ktoré mali jedlo posunúť na vyššiu úroveň.
„Očakávania boli veľké, pretože podnik má dobrú reputáciu, ale kuchár zrejme nemal svoj deň,“ komentoval Filip. Steak bol podľa jeho slov prepečený a suchý, čo ubralo na celkovom dojme. „Omáčky boli nevýrazné, akoby iba dopĺňali chyby na tanieri,“ dodal. Cena 18 eur za porciu sa tak javila ako neprimeraná kvalite.
Atmosféra podniku bola síce príjemná, no jedlo nedokázalo splniť Filipove očakávania. FatraBeef je podľa neho vhodný skôr na rýchle zastavenie, ak netúžiš po výnimočnom gastronomickom zážitku.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Ktoré podniky navštíviť a ktoré radšej vynechať?
- Pozri si celý exkluzívny diel Strýc Food, v ktorom sa dozvieš odpoveď
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy