Na Wolte majú takmer dokonalé hodnotenie. Burgráreň, ktorá sa pýši unikátnou technológiou, ktorú ako jediná na Slovensku používa
- Prvú prevádzku otvorili v Topoľčanoch. Do Bratislavy priniesli americký kaviarensko-reštauračný koncept
- Na Wolte majú hodnotenie 9,6/10 a na tripadvisor 5/5, čo sú výnimočne dobré čísla
- Okrem kávy si tu dáš aj burgre. Ide o reštauráciu pre novú generáciu
- Industriálny interiér obsahuje nábytok s príbehom
- Prvú prevádzku otvorili v Topoľčanoch. Do Bratislavy priniesli americký kaviarensko-reštauračný koncept
- Na Wolte majú hodnotenie 9,6/10 a na tripadvisor 5/5, čo sú výnimočne dobré čísla
- Okrem kávy si tu dáš aj burgre. Ide o reštauráciu pre novú generáciu
- Industriálny interiér obsahuje nábytok s príbehom
Keď si dáš k dobrej káve burger, vzniká koncept. Nech to znie všelijako, pravda je taká, že na Obchodnej ulici v Bratislave otvorila začiatkom augusta reštaurácia pre novú generáciu. Aspoň taký podtext dostala od svojich majiteľov a mentorov. Volá sa Qiunsboro a je na Obchodnej 48.
Miesto, kde má každý kúsok príbeh
Priestor je ladený do neformálneho priemyselného štýlu a každý kus nábytku si so sebou nesie svoj vlastný príbeh. Dizajnéri sa snažili pracovať s udržateľnými materiálmi. Stoly z vodovodných potrubí, oceľové paravany, lampy privezené z Ruska, ktoré ešte v 40.rokoch minulého storočia svietili v lodnej fabrike. Drevo, ktoré použili na stolové dosky, pochádza z pár posledných stromov na okraji jazera z Bosny a Hercegoviny.
„V Quinsboro nájdete aj podnož stola z ručnej pumpy na vodu zo susedného dvora z dedinky, z ktorej pochádzam,“ prezradil pre Startitup majiteľ Qiunsboro Patrik Potočár. Čaká ťa až 64 miest na sedenie.
Kvalitné suroviny sú dnes samozrejmosť
Poctivým mäsom, zeleninou a pečivom už dnes nikoho neohúriš. Je to samozrejmosť. V Qiunsboro ti sľubujú gastronomické pôžitky. Treba sa ísť pozrieť a overiť to najlepšie na vlastnej koži. Lokálni farmári a školení kuchári, takisto baristi a remeselné pivo.
„Obrandované obaly, šálky, poháre a taniere s vlastným logom,“ dodáva majiteľ Quinsboro. Separáciu odpadu považujú tiež za samozrejmosť. Tá je vo fastfoodových reťazcoch extrémne dôležitá, nakoľko sa tu vyprodukuje neskutočne veľa kilogramov odpadu denne.
„Od ostatných reštaurácií s kvalitnými burgrami sa líšime hlavne rýchlosťou, akou dokážeme naše jedlo pripraviť. Používame veľmi kvalitné technológie z USA, pričom žiadna iná reštaurácia na Slovensku takéto technológie nepoužíva. Okrem nadnárodných reťazcov,“ dopĺňa Patrik Potočár.
Reštaurácia pre novú generáciu
Mileniáli si burgre užívajú vo veľkom. K tomu remeselné pivo a dobrá káva, takto vyzerá predstava príjemného popoludnia, víkendu alebo obeda. Quinsboro je liberálnym, pohodovým miestom, ktoré vás privíta domáckym spôsobom.
Môžeš sa tu učiť alebo prísť len tak na kávu. Je miestom pre Slovákov, ale aj turistov. Presne toto je to, čo má nová generácia rada, myslí si majiteľ Peter Potočár.
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy