Hriešnik Conor McGregor sa ospravedlnil za bitku v bare. Koľko mu krotká povaha vydrží?

  • Známy zápasník priznal chybu, ktorú urobil počas potýčky v jednej z dublinských krčiem
  • Verejne sa k nej priznal v rozhovore pre ESPN
Conor McGregor (Flickr, Andrius Petrucenia)
Conor McGregor (Flickr, Andrius Petrucenia)
  • Známy zápasník priznal chybu, ktorú urobil počas potýčky v jednej z dublinských krčiem
  • Verejne sa k nej priznal v rozhovore pre ESPN

Conor McGregor je jedným z najznámejších bojovníkov MMA. Mladý Ír má okolo seba však aj veľa ľudí, ktorí mu tak celkom nefandia. Častokrát je to práve kvôli jeho nevhodnému a hrubému správaniu, pre ktoré sa exkluzívne ospravedlnil aj v rozhovore pre ESPN.

Írsky športovec sa totiž počas návštevy jednej z Dublinských krčiem, dostal do konfliktu s ďalším zákazníkom baru a celý incident vyvrcholil vo fyzickú potýčku. Tá mala vzniknúť potom, čo mu starší muž odmietol ponúknuť drink. Očakáva sa, že športovec bude v tomto prípade čeliť obvineniam. Podľa portálu Irish post, muž, ktorého zápasník napadol, neopustil zo zdravotných dôvodov niekoľko dní svoj domov.

Mladý Ír sa vyjadril, že ho vzniknutá situácia veľmi mrzí a zachoval sa nesprávne. „Ja som urobil chybu. Ten muž mal právo užiť si jeho čas v bare bez toho, aby to skončilo takto. A aj keď to bolo pred piatimi mesiacmi a ja som sa to snažil urovnať. Stále sú to fanúšikovia… vôbec na tom nezáleží. Spravil som chybu a musím si ju priznať a niesť za ňu zodpovednosť,“ vyjadril sa počas rozhovoru.

McGregor sa priznal, že práve takýto typ správania ho priviedol k bojovým umeniam a cíti, že svoje ospravedlnenie nedlží len danému mužovi, ale aj svojej rodine a ľuďom, ktorí v neho veria a trénovali ho. Dúfa, že sa bude môcť posunúť ďalej a dodal, že tento problém ho stále veľmi trápi.

Podľa írskeho Independent však toto nebol ani zďaleka jediný prejav McGregorovho násilia mimo arénu. Mladík vraj lieta z problému do problému a často sa dostáva do situácií, kvôli ktorým si už pohneval množstvo fanúšikov. Práve preto sa Írski barmani rozhodli, že jeho vlastnú značku Whisky nebudú podávať zákazníkom a miesto toho ju vyliali do záchodovej misy.

Video zo Salty Shamrock pubu v Apollo Beach na Floride sa veľmi rýchlo stalo záujmom väčšiny médií. Majiteľ pubu na videu komentuje, že toaleta je presne to miesto, kam whisky problematického zápasníka patrí. Deklaruje, že v jeho podniku ju predávať odmieta. Viac o téme si môžeš prečítať tu >>> Írski barmani lejú whisky Conora McGregora do záchodovej misy. Tvrdia, že presne tam patrí

Zdroj: ESPN, Irish Post, Independent

Najnovšie videá

Trendové videá