Investoval 100-tisíc, aby Slovákom ukázal kvalitu: Máme najlepší ramen na Slovensku z výrobkov z lokálnych fariem
- Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
- Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
- Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
- Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
- Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
- Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
Uvariť dobrý ramen – číže silný japonský vývar z kostí, alebo z ryby je hotovou alchýmiou. Ramen v jeho dnešnej podobe prišiel do Japonska v roku 1910 a to vďaka Číne. Práve čínski kuchári v tokijskej reštaurácii vytvorili vývar s typickými rezancami, ktoré nielen vyzerali inak ako japonské, ale boli tiež pružnejšie.
Netrvalo dlho a ramen si získal obrovskú obľúbenosť, ktorá nakoniec viedla až k instantným verziám. Príkladom obrovskej popularity tohto pokrmu je aj jedinečné Múzeum Ramen, ktoré sídli v Yokohame.
Top ramen si však už môžeš dať aj v Bratislave. Tím bistra Kinka Ramen na Pribinovej je presvedčený, že práve z ich kuchyne vychádza ten najlepší vývar v meste.
Zakladateľom tejto prevádzky je skúsený šéfkuchár Xiaohai Ying, ktorý žil v Japonsku viac ako 10 rokov, kde dlhých 15 rokov pôsobil aj v gastro biznise.
V Bratislave sa rozhodol otvoriť vlastné bistro, všetko preto, aby Slovákom priblížil typické japonské jedlo ako aj tamojšiu kultúru. Do tejto prevádzky pritom investoval okolo 100 000 eur.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Čo prízvukuje Xiaohai Ying svojim učňom
- Či pociťuje neprajnosť v gastre ako zahraničný podnikateľ
- Čo je tajomstvom skvelého ramenu
- Ako vníma zakladateľ Slovensko a ľudí v ňom
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy