V tejto branži často makáš zadarmo a vo voľnom čase. Maroš Jambor chce doniesť Michelinskú hviezdu na Slovensko
- Hosťom rozhovoru je výnimočný kuchár Maroš Jambor. Ako jediný Slovák pracuje v 3-hviezdičkovej Michelinskej reštaurácii
- Prečo na Slovensku zatiaľ michelinské ocenenie nemáme a v čom spočíva 7-chodové menu za 210 eur?
- Maroš Jambor pracuje 16 hodín denne, 5 dní v týždni. Táto robota si vyžaduje silné psychické nastavenie
- Hosťom rozhovoru je výnimočný kuchár Maroš Jambor. Ako jediný Slovák pracuje v 3-hviezdičkovej Michelinskej reštaurácii
- Prečo na Slovensku zatiaľ michelinské ocenenie nemáme a v čom spočíva 7-chodové menu za 210 eur?
- Maroš Jambor pracuje 16 hodín denne, 5 dní v týždni. Táto robota si vyžaduje silné psychické nastavenie
Hosťom rozhovoru je kuchár Maroš Jambor, ktorý ako jediný Slovák pracuje v Londýne v 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii. Ako sa k tomuto remeslu dostal bývalý triatlonista?
Ako jeho kariéra začala v spolupráci s Romanom Paulusom? Kuchárčina je extrémne náročný biznis. Vyžaduje len najlepších z najlepších a častokrát robíš zadarmo vo svojom voľnom čase. Šéfkuchár musí vidieť, že to chceš a si ochotný makať.
V Londýne pracuje 16 hodín 5x do týždňa a mesačne odpracuje aj 300 hodín mesačne. Prečo je schopný obetovať toľko času? V 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii ťa menu vyjde na 210 € a na rezerváciu čakáš mesiac. Maroš Jambor chce priniesť Michelinskú hviezdu aj na Slovensko.
Aký je jeho plán a v čom sa odlišuje kvalitný kuchár od toho priemerného? To všetko ti prináša Startitup Diskusný Klub.
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy