Bývanie potrebuje nabetón poistenie

Snímka obrazovky 2021-08-18 o 15.20.13
shutterstock

Uplynulé dni a týždne nám čoraz častejšie ukazujú, že príroda je mocná a čoraz nevyspytateľnejšia. Tornádo, búrlivý vietor, vyliate rieky, pretrhnuté hrádze, technické havárie, to je len zlomok z neočakávaných udalostí, ktoré môžu človeku spôsobiť nielen finančnú, ale aj doživotnú psychickú traumu. Preto je čas preniesť riziko na niekoho, kto nám pri podobných nešťastiach pomôže postaviť sa „opäť na nohy“ a tým je poisťovňa s kvalitným krytím majetkových a zodpovednostných rizík.

Vybrať si vhodné poistenie majetku nemusí byť vôbec jednoduché. Pri uzatváraní poistnej zmluvy väčšinu  bežných klientov  zaujíma predovšetkým výsledná cena poistenia, ale to, či si zvolili naozaj správne krytie, zistia až v čase, keď vznikne škodová udalosť. A tu nastáva  častokrát sklamanie a čakanie na zázrak.

Tajomstvo je v limitoch a v doplnkových rizikách, ktorými môžu byť napríklad náklady na vyčistenie a vysušenie poškodených častí stavby, zachraňovacie náklady, domáce zvieratá, náhradné ubytovanie či náklady na vyčistenie studne. Čím viac doplnkových rizík, čím viac nákladov a služieb poistný produkt ponúka, o to je väčšia istota, že pri vzniku škody získate poistné plnenie od poisťovne k spokojnosti.

Práve tieto zistenia sa stali základom pri tvorbe produktu PREMIOVÉ Bývanie, ktoré je postavené na filozofii All Risks.

Produkt PREMIOVÉ Bývanie poskytuje komplexné poistné krytie bytov, rodinných domov ale aj domácností.  V produkte je krytá široká škála rôznych rizík, predmetov a nákladov, čo zabezpečuje jedno z najširších krytí na poistnom trhu v SR. Filozofia „all risk“ sa v rámci tohto produktu uplatňuje nie len na poistenie majetku (stavby, hnuteľné veci), ale aj poistenie zodpovednosti za škodu. Cieľom takéhoto riešenia je poskytnúť efektívne riešenie na rôzne škodové udalosti a minimalizovať zamietanie nárokov na náhradu škody. K poisteniu sú navyše v cene poistenia (bez nároku na dodatočné poistné) poskytované asistenčné služby, ktoré klientom poskytujú bezplatnú asistenciu hlavne v prípade technickej havárie.

Poistenie stavieb

Predmetom poistenia stavieb je samotná stavba, či už je to byt, rodinný dom alebo dom vo výstavbe vrátane všetkých stavebných súčastí a príslušenstva, obývaná trvalo alebo dočasne. Samozrejme, patria sem aj vedľajšie stavby, garáže, stavebný materiál alebo  stroje a mechanizmy stavebné. Poistenie stavieb umožňuje poskytnúť poistnú ochranu až do výšky 3 milióny Eur. K poisteniu stavieb je možné dojednať poistenie zodpovednosti za škodu z vlastníctva stavby.  

Poistenie domácnosti

Predmetom poistenia sú hnuteľné vecí vo vlastníctve poisteného, ktoré členovia poistenej domácnosti užívajú vo svojom osobnom živote. Klient si môže vybrať poistnú sumu až do výšky 1.000.000 Eur. Predmetom poistenia môžu byť aj cennosti, umelecké diela, elektronické a optické prístroje a bicykle.

K poisteniu domácnosti je možné dojednať aj poistenie zodpovednosti za škodu vzniknutú v súvislosti s prevádzkou poistenej domácnosti alebo spôsobenú členmi domácnosti, za ktorú členovia domácnosti zodpovedajú. Limit poistného plnenia pre poistenie zodpovednosti za škodu členov domácnosti si vyberá klient individuálne podľa svojich potrieb a môže dosiahnuť úroveň 50, 100, 200 alebo 500 tis. Eur. V ponuke je územná platnosť Slovensko alebo Európa.

Asistenčné služby

Produkt obsahuje bezplatné asistenčné služby poskytované spoločnosťou  Europ Assistance s.r.o. nepretržite 7 dní v týždni, 24 hodín denne na telefónnom čísle +421 2 2051 0837. Kryté sú náklady až do výšky dohodnutých limitov na príjazd technika na miesto havárie, náklady na odstránenie príčin havárie, náklady na drobný materiál, či ochranu nezabezpečenej stavby a náklady na transport hnuteľných vecí do skladu mimo miesta poistenia.

Viac informácii o poistení nájdete na našej web stránke: premium-ic.sk/poistenie-nehnutelnosti-domacnosti

Najnovšie videá

Trendové videá