Strýco Filip: Tvoja babka by ho určite spravila lepšie. Cukrárky sa musia jedovať nad mojím krémešom
Strýco Filip ti v najnovšej epizóde Strýc Food ukáže, ako sa má robiť domáci poctivý krémeš zo Zlatého klasu podľa dlhoročného receptu. Zlatý klas oslavuje 75 rokov a aj napriek dynamickým premenám v slovenskej spoločnosti si zachoval originálnu receptúru a nadštandardnú kvalitu.
Vo videu sa dozvieš nielen, ako sa mu jeho debutový koláč podaril, ale aj kde majú najvyhrotenejší krémeš v Bratislave. Navštívili sme niekoľko prevádzok, v ktorých ochutnal rôzne typy krémešov. Ktoré Strýca Filipa očarili a ktoré menej? Nenechaj si ujsť najnovšiu epizódu Strýc Food so Strýcom Filipom.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.