Modelka dala Slovensku prvý gurmánsky butik. Nájdeš v ňom lahodné francúzske dezerty
- Colette je vôbec prvý gurmánsky butik na Slovensku
- Okrem iného prináša na slovenský trh pravý francúzsky dezert aj v netradičnom prevedení
- Colette je vôbec prvý gurmánsky butik na Slovensku
- Okrem iného prináša na slovenský trh pravý francúzsky dezert aj v netradičnom prevedení
Investor, modelka a kuchár. Za príjemným a prepracovaným projektom Colette stojí nevšedná trojica, Michaela Budáčová, Richard Kaladin a francúzsky investor, ktorým sa spojením síl podarilo priniesť na Slovensko unikátny koncept aj s lahodným madlenkami. Kto bol vo Francúzsku, nemohol ich neochutnať a vie, že sú nezabudnuteľným dezertom.
„Na projekte Colette som pracovala rok, kým dostal svoju reálnu podobu. Richard má na starosti kuchyňu a menu v štýle Paríž na Tanieri, ktorý je pre nás symbolom. Pre všetkých je to prvý vlastný gastro podnik, ktorý sme spolu otvorili.“
Michaela sa pred vstupom do tohto biznisu venovala modelingu doma i v zahraničí. Popri tom šesť rokov pracovala ako projektová manažérka v spoločnosti smerovanej na IT a integrované technológie. Momentálne sa venuje na plný úväzok Colette, no stíha aj občasné fotenia a spolupráce s dizajnérmi.
Richard je zase vyučený kuchár, ktorý začínal na Slovensku a následne odišiel za prácou do Paríža. Tu strávil tri roky a naučil sa veľa z francúzskej kuchyne. Jeho kroky potom smerovali naspäť na Slovensko a do Colette.
Obaja sa zhodujú, že ich nápadu verili už od začiatku. „Najskôr sme začali piecť naše francúzske madlenky doma a u kamarátky v pekárni a ponúkali sme ich kamarátom a rodine. Neskôr sme si založili náš prvý e-shop a po skvelých recenziách sme vedeli, že nápad sa podarí a pracovali sme na vlastných priestoroch.“
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Za nápadom ponúkať francúzske koláčiky stoja dvaja mladí zakladatelia Michaela a Richard
- Ich chuť, ktorá ťa prenesie na tie najkrajšie zákutia Francúzska
- Mladých Slovákov oslovila natoľko, že sa rozhodli ich priniesť aj na Slovensko
- Čo ponúka ich prevádzka a aký bol vstup na gastro scénu?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy