Kaliforňanovi rastie popularita, musel otvoriť novú prevádzku: Boli to zatiaľ tie najťažšie roky
- Šimon priniesol do Bratislavy bistro, ktoré v sebe spája rýchlosť fastfoodu a kvalitu surovín ako z top reštaurácií
- Teraz otvára novú prevádzku
- Šimon priniesol do Bratislavy bistro, ktoré v sebe spája rýchlosť fastfoodu a kvalitu surovín ako z top reštaurácií
- Teraz otvára novú prevádzku
Šimon Smrtič je mladý gastro podnikateľ, ktorý do Bratislavy priniesol dnes už obľúbený street food Kaliforňan, inšpirovaný pestrosťou Kalifornie. Teraz ľuďom predstavuje novinku.
„Už dlhšie si všímame, že sa u nás počas obeda tvoria niekedy aj dlhšie rady. Keďže sa stále snažíme priniesť naše jedlo čo najväčšiemu počtu z vás a chceme, aby si mal svoju misku za čo najkratší čas, spojili sme sa s našimi kamarátmi a prinášame ti novú prevádzku v Starom Meste,“ oznámil Šimon.
„Celý tento nápad prišiel iba pred pár týždňami. Tvrdo sme pracovali, aby sme ju otvorili, ale keďže sa momentálne dlhšie čaká na niektoré marketingové prvky, rozhodli sme sa ju otvoriť bez toho.“
„Nezľakni sa, prvých pár dni bude prevádzka označená ako MayDay Pizza, ktorá na adrese, samozrejme, nekončí, ale to sa za pár dní zmení a veríme, že už budeme neprehliadnuteľní.“
Prevádzka je už otvorená, a to na adrese Tobrucká 12, od 11:00 do 15:00. Reštaurácia vzniká aj napriek dlhodobým turbulenciám na gastro scéne. Šimon objasňuje, že vďaka pandémii si uvedomil, že nemá cenu investovať do veľkých priestorov so sedením.
„Musím povedať, že sme neskutočne vďační za to, že sme nemuseli počas tohto obdobia nikoho prepustiť, a že nás ľudia podržali, keď to bolo dôležité. Kaliforňan nikdy nemal veľa miest na sedenie a už od otvorenia sme servírovali jedlo v jednorazových obaloch, takže v tomto sa nás to až tak nedotklo.“
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Po prvých mesiacoch podnikania bol vyčerpaný a dorezaný z varenia v kuchyni
- Teraz na jeho jedlo ľudia pravidelne čakajú v radoch
- Záujem je natoľko značný, že mladý podnikateľ pristúpil k otvoreniu novej prevádzky
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy