Chýbalo jej Stredomorie, tak si na Nivách otvorila obchod s absolútne nevšednou ponukou
- Každá kríza, ktorá príde, znamená aj príležitosť
- O posledných dvoch rokoch to platí takisto
- Každá kríza, ktorá príde, znamená aj príležitosť
- O posledných dvoch rokoch to platí takisto
Napríklad u Andrey Ďuríkovej sa fakt, že sa dalo cestovať len s obmedzeniami a veľmi jej chýbalo more, pretavil do myšlienky navodiť dovolenkový „feeling“ u nás. A tak si v Tržnici Nivy otvorila prevádzku Marrea so stredomorskými pochúťkami. Píšu Kávičkári.sk.
Marrea, miesto, kde sa cítite, akoby ste boli pri mori
Keďže k pobytu pri mori neodmysliteľne patrí aj výborné jedlo, rozhodla sa urobiť prevádzku Marrea, kde bude ponúkať to, s čím sa nám pobyty pri stredomorskom pobreží spájajú – kvalitné syry, údeniny, taliansku kávu, prosseco, víno…
Aby človek, ktorý k nej príde, mal aspoň na chvíľu pocit, že trochu unikol z každodennosti. Jednoducho, aby mal hodinovú „dovolenku“, respektíve pocit, že je niekde v prímorskej kaviarničke a obchodíku.
Takto rozmýšľala, keď sa rozhodla v Tržnici Nivy v Bratislave zriadiť prevádzku s názvom Marrea, kde ponúka potraviny a produkty od Stredozemného mora. Zároveň chcela realizovať svoju záľubu v pohostinnosti.
So smiechom hovorí, že veľmi rada stále niečo chystá a servíruje svojim blízkym, ale predsa len členovia rodiny nevládzu skonzumovať toľko, koľko by im rada nachystala. „Tu sa môžem realizovať, chystať hosťom a teší ma to,“ vyznáva sa A. Ďuríková.
Konečne vlastná prevádzka – Marrea
Roky otvárala prevádzky pre mäsokombináty a mäsiarske výroby a v Marrei si konečne splnila túžbu mať aj niečo vlastné. Keďže s manželom dovážajú na Slovensko už dlhé roky potravinový sortiment, zároveň je vlastná predajňa s posedením priestorom, kde ho môžu ponúkať.
Koncept Marrey je na Slovensku ojedinelý – nielen ponukou, keďže v sortimente majú veľa vecí, ktoré inde bežne alebo vôbec nedostať. To, čo ho robí „iným“, je, že poskytujú aj iné služby ako len možnosť nakúpiť si tu. Môžete si tu posedieť na káve, víne, prípadne si k tomu dať nárez zo syrov či z údenín.
Servírujú tu aj raňajky, na ktoré ľudia postupne chodievajú a ani na obed by ste tu nezostali hladní, hoci o tejto možnosti zatiaľ veľa ľudí nevie. Ak chcete pohostenie na doma, aj to vám tu pripravia a zabalia.
„Sme tu len od apríla, ľudia nás postupne objavujú. Myšlienka urobiť takúto prevádzku mi skrsla v októbri minulého roku, keď sa objavil tento priestor. Na začiatku bolo najťažšie nájsť ten správny sortiment. Tak som začala s tým, že som vyhľadávala veci, ktoré mi v Stredomorí chutili a chutia. Aj zákazníci sa začali pýtať na tovary a potraviny, ktoré jedli napríklad v Taliansku, Španielsku či vo Francúzsku,“ spomína na začiatky majiteľka prevádzky Marrea.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
To, čo chceli, mohli po nejakom čase nájsť v predajni. „V princípe však to, čo je v predajni, sú moje chute. Snažím sa sem doviezť tie najlepšie veci, ktoré sú dostupné. Každú jednu vec, ktorú ideme s manželom predávať, ochutnáme a ponúkame naozaj len to, o čom sme presvedčení, že je kvalitné a chutné,“ vysvetľuje Andrea Ďuríková.
Slováci chcú (aj) hľuzovky
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Aké produkty ľudia kupujú najčastejšie
- Prekvapí ťa, kto u nich nakupuje
- Prečo by ako prevádzka v centre nemali šancu uspieť
- Firma chystá novinku, aká na Slovensku ešte nie je
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy