Strýc Food: Tvrdá pravda. Pokiaľ náš štát nechce Michelina, tak tu nebude nikdy
Na Štedrý deň vám prinášame štedrý diel plný štedrého pohostenia. Strýco Filip pre vás totižto otestoval degustačné menu spolu s párovaním vín v najočakávanejšej reštaurácii na Slovensku. Táto reštaurácia nesie názov Eck a pomenovaná bola podľa historického názvu viničnej trate, ktorá sa tu nachádza. Aké najdrahšie víno ukrýva vínna pivnica pod touto reštauráciou? Kedy sa konečne dočkáme na Slovensku Michelinskej hviezdy? Chutili Strýcovi všetky chody tejto bohatej večere v krásnom prostredí? Ktoré víno bolo podľa Filipa najvhodnejšie k danému chodu? To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele gastro relácie Strýc Food.
Pozri si ďalšie epizódy relácie Strýc Food tu.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.