Gastroenterológ Černok: V každom z nás je 1-2 kg cudzích buniek, tie určujú, na čo máme chuť
Diskusný Klub: Gastroenterológ Černok
Klesá vekom tolerancia na kravské mlieko? Koľko mäsa by sme mali zjesť za deň? Je potrebný klystír kvôli usadeninám v črevách a máme v nich vôbec takéto usadeniny? A ako veľmi vplýva naša psychika na tráviaci trakt? Na tieto zaujímavé otázky, ale aj mnoho ďalšieho nám odpovedal najpovolanejší človek, gastroentrológ Slavomír Černok. S naším moderátorom Šimonom Žďárským dopodrobna a odborne prebrali správne fungovanie tráviaceho traktu človeka a čo robiť pre to, aby sme žili zdravo a prirodzene. Ak ťa zaujíma pohľad odborníka na ľudské trávenie, tak si nenechaj ujsť tento rozhovor.
„Stres a zlá strava sú základné piliere chorôb. Za veľa ochorení tráviaceho traktu môže naša psychika.“
Pre viac rozhovorov so zaujímavými osobnosťami a o aktuálnej politickej situácii sleduj aj ďalšie epizódy Diskusný Klub.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.