Oto Kóňa: Dnes je ideálny čas začať s gastro podnikom. Po pandémii sme sa však nenadýchli
Let’s Talk Business: Oto Kóňa
Aká nálada panuje v gastro segmente? Pomôže podnikateľom desaťpercentná daň? A ako sa spamätáva gastro sektor po korona kríze? O týchto témach, ale aj mnoho ďalšom, nám prišiel porozprávať do dnešnej časti relácie Let’s Talk Business expert na gastro Oto Kóňa.
„Tu nie je stratégia. Nie je tu líder, ktorý by si povedal: Malých podnikateľov je 600 000 vrátane živnostníkov, zamestnávajú 75 % všetkých zamestnancov. Väčšinu HDP tvoria malí a strední podnikatelia a živnostníci. My ich musíme poznať.“
Pre viac rozhovorov o biznise a podnikaní sleduj Let’s Talk Business.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.