Architekt ukázal jeden z návrhov novinky pre sestru milionára Tkáča
- Na Devíne sa rysuje nový gastroprojekt
- Je ním Cafe Devín, ktoré sa bude nachádzať v skutočne malebnom prostredí tejto atraktívnej mestskej časti
- Na Devíne sa rysuje nový gastroprojekt
- Je ním Cafe Devín, ktoré sa bude nachádzať v skutočne malebnom prostredí tejto atraktívnej mestskej časti
V bratislavskej mestskej časti Devín sa začína črtať nový projekt, o ktorom budeš zrejme ešte veľa počuť. Konkrétne na Slovanskom nábreží, na ploche 288 metrov štvorcových má vyrásť projekt nesúci názvom Cafe Devín.
Investorom je firma KPHRT 4 s. r. o., za ktorou stojí sestra milionára Patrika Tkáča, Andrea Tkáčová. Tá zároveň patrí medzi zriaďovateľky a pôsobí aj v dozornej rade Nadácie J&T.
Podľa našich informácií je projekt zatiaľ v štádiu vízie a existuje len „na papieri“. Investor vyhlásil súťaž na architektonický návrh. Jeden z nich poslal známy architekt Aurel Fábri, ktorý svoje návrhy aj zverejnil na svojej stránke.
O stanovisko sme požiadali aj rodinu Tkáčovcov, správu budeme aktualizovať.
Architektonický návrh novej kaviarne, ktorý má byť jedným z viacerých, ktoré sa prihlásili do súťaže, pochádza z pera skúseného architekta, ktorým nie je nik iný ako Mgr. Arch. Aurel Fábri.
Pán Fábri je architekt so skúsenosťami v rôznych európskych krajinách. V rámci svojej profesie pôsobil dokonca aj na University of Nottingham Ningbo v Číne.
Študoval na The University of Nottingham v Británii, diaľkové doktorandské štúdium si zase robil na TU Wien v Rakúsku. V rámci svojej tvorby sa zameriava na architektúru pre aktívny život s riešeniami trvalo udržateľného rozvoja.
Vzhľadom na prípravu realizácie Cafe Devín, je jasné, že spoluvlastník spoločnosti J&T, milionár Patrik Tkáč má aj spolu s jeho rodinou s bratislavskou mestskou časťou Devín naozaj veľké plány.
Už vyše jedného roka tu úspešne fungujú aj jeho potraviny Od našich a jeho novotvorená reštaurácia ECK sa len nedávno zaradila medzi tie najlepšie v našej krajine.
„Tím ECK restaurant bol ocenený vo viacerých kategóriách časopisu Gurmán. Veľká gratulácia celému tímu pod vedením môjho partnera a šéfkuchára Daniel Tilingera. ECK bol prirodzeným pokračovaním našich aktivít na Devíne.“
Vyzdvihuje aj celkovú snahu veľkého tímu ľudí, ktorí si dali za cieľ pomôcť vybudovať z Devína „krásne a napĺňajúce miesto na žitie“.
„Ako už niekde Daniel povedal, tieto ocenenia prijímame s pokorou a záväzkom do budúcnosti.“
ECK je momentálne slovenský unikát, kam ľudia chodia za výnimočným gastronomickým zážitkom, vyladeným servisom a vínami od lokálnych i zahraničných pestovateľov. Ak sa ti pozdáva predstava pre takýto projekt pracovať, teraz máš jedinečnú šancu. Reštaurácia zverejnila informácie o lákavých voľných pozíciách. Hľadá sa napríklad čašník supervisor/čašníčka supervisorka.
Tvojou úlohou bude profesionálna obsluha hostí s ohľadom na maximálny komfort a spokojnosť hosťa, servírovanie alkoholických a nealkoholických nápojov, no aj príprava flooru a letnej terasy na večerný servis.
Medzi zamestnanecké výhody a benefity patrí napríklad 4-dňový pracovný týždeň, možnosť ďalšieho vzdelania a rozvoja vedomostí v modernej reštaurácii podávajúcej degustačné menu, ako aj zamestnanecká strava a príspevok na obuv a pracovnú uniformu.
Na tejto pozícii je ponúkaný plat 1 600 eur mesačne plus rozdelenie tringeltov na pravidelnej báze. V hľadáčiku je aj nový somelier, ktorý si tu môže zarobiť 1 600 až 1 800 eur. Tvojou úlohou bude asistencia Head Sommelierovi pri servírovaní aperitívov, vína a šampanského.
Na tvojich pleciach bude aj profesionálna obsluha hostí, špičková obsluha v reštaurácii plus návrhy a realizácia tematických ochutnávok, vínových a nealko pairingov.
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy