Dom „mafiánskeho starostu“ je v dražbe. Cena nehnuteľnosť blízkej gangu sátorovcov presahuje 500-tisíc eur

  • Niektorí ľudia dom môžu považovať až za gýčový
  • Životnosť domu by mohla byť podľa posudku aj 100 rokov
MixCollage-11-Dec-2023-05-53-PM-4119
Na snímke starosta obce Dolný Chotár František Dora TASR/Jakub Kotian, Kataster nehnuteľností
  • Niektorí ľudia dom môžu považovať až za gýčový
  • Životnosť domu by mohla byť podľa posudku aj 100 rokov

Vo väzení strávi spolu so svojím synom 25 rokov. Reč je o bývalom starostovi obce Dolný Chotár Františkovi Dorovi. Tento muž je známy najmä pre svoje kontakty s politikmi a mafiánmi. Majetok tohto muža je aktuálne v dražbe. Jej súčasťou je aj luxusný dom. Poukázal na to portál Plus 1 deň

Dom sa predáva za 534 750 eur. 

Nachádza sa v obci Dolný Chotár v okrese Galanta. Aktuálne je prázdny, no aj napriek tomu zaujme. Niektorí ľudia ho môžu považovať až za gýčový. 

Podľa opisu predmetu dražby ide o „nadštandardne samostatne stojaci objekt so zložitou strechou s nerovnakou výškou hrebeňov“. Dom pozostáva z prízemia a nie je podpivničený.

V ľavom trakte nehnuteľnosti sa nachádza predsieň, chodba, spoločenská miestnosť, technická miestnosť, sprchovací kút, splachovacie WC a vnútorný bazén. 

Pravý trakt disponuje 3 obytnými miestnosťami, obývacou izbou s krbom a kuchyňou. V tejto časti domu sa nachádza aj sprchovací kút, samostatná toaleta, šatníky, bezpečnostná miestnosť a spoločenská miestnosť s kuchynskou linkou.

Nehnuteľnosť má plastové okná s izotermickými sklami, plastové vonkajšie dvere a plastovú automatickú garážovú bránu. Exteriér domu je obložený rezanou tehlou. Vnútorné dvere sú drevené plné a presklené. Dom disponuje podlahovým kúrením, no aj klimatizáciou.

Životnosť domu vzhľadom na stav prvkov krátkodobej a dlhodobej životnosti by mohla byť podľa posudku aj 100 rokov.

Štvrťstoročie za mrežami

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Zdroje: Plus 1 deň, Dražobný agent, Plus 7 dní, TASR, Teraz.sk

Najnovšie videá

Trendové videá