Tieto Vianoce budú mimoriadne voňavé. Nová slovenská značka parfumov je už na pultoch slovenských obchodov. Neuhádnete, ktorých

Snímka obrazovky 2023-12-15 o 14.06.37
Bookarazzi

Bez konfiet a fanfár, pieseň Wind of Change v podaní talentovanej speváčky Celeste Buckingham bola spôsob, ktorý si zakladatelia značky vybrali na uvedenie tejto voňavej novinky na trh. V priestoroch kníhkupectva Panta Rhei v bratislavskom Auparku sa pri tejto príležitosti zišli zástupcovia médií a pozvaní hostia, ktorí mali ako prví možnosť vyskúšať horúcu novinku na vlastný nos.

V parfumériách ich nehľadajte. Za touto voňavou novinkou treba zájsť do kníhkupectiev Panta Rhei. Obklopení knihami sa zákazníci môžu ponoriť do sveta vôní, ktorý je neoddeliteľne spojený s literatúrou.

Názov „Bookarazzi“ symbolizuje jedinečnú syntézu vôní a umenia vo všetkých jeho formách. Každý parfum z tejto značky je umeleckým dielom sám o sebe, inšpirovaným láskou k literatúre, hudbe a umeniu.

„Nachádzame sa v kníhkupectve, obklopení krásnou literatúrou a preto sme zvolili práve pieseň ako kompliment našej novej značke. Poprosila som Celeste, aby to bola práve pieseň Wind of Change, ktorá nás inšpirovala pri vzniku a ktorá je pre nás veľmi výnimočná. Som šťastná, že sa to podarilo a ďakujem Celeste za krásny výkon,“ povedala Monika Hamed, spoluzakladateľka značky. Podujatie moderovala herečka a moderátorka Barbora Chlebcová, ktorú koncept zaujal práve vďaka jej láske k umeniu a krásnym knihám.

bookarazzi001
zdroj: Bookarazzi

web_DSD_4942
zdroj: Bookarazzi

web_DSD_5006
zdroj: Bookarazzi

„Teší nás, že  Bookarazzi si za partnera vybralo práve sieť kníhkupectiev Panta Rhei. Sme radi, že môžeme podporiť ďalšiu slovenskú značku, ktorá ponúka kvalitný produkt. Veríme, že prepojenie zmyslového zážitku z vône so svetom umenia a kníh má potenciál. Táto kombinácia určite poteší veľa knihožrútov aj pod vianočným stromčekom,“ opísal novú spoluprácu Ľubomír Šulko, riaditeľ marketingu Panta Rhei.

Zúčastnené médiá a hostia mali možnosť vyskúšať tri vône z tejto novej kolekcie: The Final Chapter, Wind of Change a Dialogue. „Bookarazzi každého očarí na prvý pohľad už svojím dizajnom. A samotný parfum? Ten si jednoducho človek zamiluje a vznikne láska na prvý pohľad aj čuch. Vôňa je netradičná a pritom podmaňujúca. Osloví ťa natoľko, že sa jej už nechceš vzdať. Konečne máme na Slovensku niečo iné, čo neomrzí. Vôna len tak nevyprchá. Naopak, postupne sa „rozchádza“ a spríjemňuje celý deň. Ak chcete nevšedné vône, ktoré sú naozaj prekvapujúce a výnimočné, parfémy Bookarazzi sú presne to, čo hľadáte,“ opísala svoje dojmy s nadšením známa moderátorka Lucia Forman Habancová.

web_DSD_4833
zdroj: Bookarazzi

web_DSD_5273
zdroj: Bookarazzi

A ako tento koncet vznikol? Na to nám odpovedal jeho spoluzakladateľ, Ahmed Hamed: „Pre mňa je parfum samostatným druhom umenia, vôňa je totiž multisenzorická, v predstavách každého z nás vyvoláva rôzne príbehy, obrazy a melódie, ktoré sú individuálne podľa našich osobných spomienok či preferencií. Zároveň sme v Bookarazzi obzvlášť hrdí na používanie len najkvalitnejších niche vonných olejov, čo nám umožňuje ponúkať nekonvenčnú kvalitu za atraktívnu cenu. Kvalitný olej tiež zaručuje dlhotrvajúcu vôňu.“

web_DSD_4733
zdroj: Bookarazzi

web_DSD_4770
zdroj: Bookarazzi

Založené na Slovensku, vyrábané vo Francúzsku

Značka sa s hrdosťou hlási k svojmu Slovenskému pôvodu. Od prvotných konceptov, cez kreatívne návrhy až po unikátnu tvorivú prácu, Slovensko je kolískou podstaty značky Bookarazzii.

Parfumy sú vyrábané vo Francúzku, priamo vo svetovom hlavnom meste parfumov, Grasse, v regióne Provence-Alpes-Côte d’Azur, kde umenie tvorby vôní dosahuje svoj vrchol. Každá fľaštička parfumu Bookarazzi tak nesie pečať neprekonateľnej zručnosti francúzskych remeselníkov.

Pôvod mena Bookarazzi

Bookarazzi je milovník kníh, ktorý zbiera a váži si knihy, obdivuje ich tlač, väzbu, vôňu a vždy dokáže vyňuchať ďalší pútavý príbeh. Svoje čitateľské dobrodružstvá s nadšením zdieľa online a inšpiruje tak ostatných k objavovaniu krásy sveta kníh.

Slovo “Bookarazzi” je zložené slov “book” (kniha) a prípony “-razzi”, čo naznačuje dynamiku a vzrušenie (podobne ako v slove “paparazzi”). Symbolizuje vášeň, ktorá pramení z objavovania nových príbehov a lásky k literatúre.

Značka zajtrajška už dnes

Značka Bookarazzi EdP je synonymom inovatívnosti a kreativity. Spojenie vyspelej AI technológie a tradičného umenia výroby parfumov vytvára zážitok, ktorý presahuje hranice všednosti.

Integrácia literatúry, umenia, hudby a módy do voňavých produktov otvára novú éru osobného vyjadrenia. Každá kvapka Bookarazzi predstavuje odvahu myslieť inak a posunúť hranice osobného štýlu do novej éry.

Najnovšie videá

Trendové videá