Kruté detaily z osudnej noci: Jozef Hanuska alias Kuchár Jožko prezradil, čo sa presne udialo

  • Z uznesenia vyšli najavo desivé detaily vraždy, o ktorej počulo celé Slovensko
  • Jozef Hanuska alias Kuchár Jožko vyrozprával, čo sa v osudnú noc stalo
Jozef Hanusek
Jozef Hanuska kucharjozko.webnode.sk/Screenshot
  • Z uznesenia vyšli najavo desivé detaily vraždy, o ktorej počulo celé Slovensko
  • Jozef Hanuska alias Kuchár Jožko vyrozprával, čo sa v osudnú noc stalo

Jozef Hanuska, obvinený vo veci vraždy svojej družky Patrície, opísal udalosti večera hrôzy polícii. Reportéri Startitup disponujú uznesením zo súdu, v ktorom sú detaily výpovede Hanusku alias Kuchára Jožka, syna brutálneho neslávne známeho „Bratislavského škrtiča“.

Telo 48-ročnej Patrície, ktorú našli vo štvrtok v jednom z bratislavských bytov na Prievozskej ulici, bolo v hroznom stave. Jozef ju rozrezal a vedľa jej tela na zemi ležalo vedro s jej orgánmi a srdce zvlášť.

Polícia Jozefa Hanusku zatkla v pivnici jedného z bytov v mestskej časti Ružinov. Tam sa ukrýval a pokúšal sa spáchať samovraždu. Podľa jeho slov chcel po spáchaní činu skočiť do Dunaja s veľkou dlažobnou kockou, no nestalo sa tak. Neskôr sa v pivnici pokúsil obesiť na kábli, no ani to mu nevyšlo.

4 fľaše vodky a hádka

Vypovedá, že v osudný večer s Patríciou vypili veľa tvrdého alkoholu, konkrétne 4 fľaše 0,7 dl vodky. Následne sa pochytili pre urážky, ktoré mu adresovala Patrícia. Obaja boli v tom čase na posteli nahí, Jozef ju potom uškrtil.

Tvrdí, že sa ju snažil oživiť, keď si uvedomil, čo spravil, no bezúspešne. Usmrtenú obvinil z toho, že mu zničila život. Následne v amoku, ako sa píše v uznesení, vykonal „tú ohavnú a hnusnú vec, ktorú nechcel bližšie špecifikovať“.

Tou hnusnou vecou má Jozef Hanuska na mysli to, že svojej obeti, priateľke Patrícii, vyrezal z tela vnútorné orgány, a to nielen srdce, ale aj iné časti vnútorností. Všetkému však predchádzalo niečo ešte hrozivejšie. Z opisu toho, čo Jozef Patrícii spôsobil, behá človeku mráz po chrbte.

Desivé detaily, ktoré zvládnu iba „silné žalúdky“

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroj: Startitup

Najnovšie videá

Trendové videá