Na predaj je luxusná vila po známom politikovi. Je to skutočný „šperk“ medzi nehnuteľnosťami

  • Bývalý prešovský župan predáva svoje „hniezdočko lásky“
  • Z ceny luxusnej vily sa ti zatočí hlava
luxusná vila
Fotografie vily Google Street View/Screenshot, Bazoš.sk
  • Bývalý prešovský župan predáva svoje „hniezdočko lásky“
  • Z ceny luxusnej vily sa ti zatočí hlava

Bývalý prešovský župan a zároveň bývalý parlamentný poslanec za HZDS a Smer, lekár Peter Chudík viedol kraj dlhé roky. Po dvoch manželstvách sa nakoniec usadil vo vzťahu s o 24 rokov mladšou ženou Dominikou, ktorá predtým pracovala ako čašníčka a recepčná.

Ako informuje portál Pluska, dvojica sa údajne stretla na oslave jeho 50. narodenín. Dnes však ich vzťah skončil a ich spoločný luxusný dom je na predaj. Z odhadovanej predajnej sumy sa ti zatočí hlava.

Právo doživotného užívania má bývalý župan

S Dominikou si založili svoje hniezdočko lásky v jej rodisku, v Humennom. Miestni tvrdia, že bývalý župan kúpil veľkú budovu v Humennom s rozlohou 600 metrov štvorcových, s terasou a garážou na takmer dvojhektárovom pozemku za vysokú sumu. Potom vložil ďalšie peniaze do nákladnej rekonštrukcie.

Na liste vlastníctva je stavba vedená na meno Dominiky, ale bývalý župan si zabezpečil vecné bremeno a právo doživotného užívania. Teraz je však luxusná vila na predaj.

„Ak snívate o bývaní v nádhernej vile, ktorá sa svojím výnimočným štýlom, riešením, dizajnom a použitím kvalitných materiálov radí k šperkom medzi nehnuteľnosťami a k tomu, ako bonus veľkorysý pozemok a super lokalita, určite vaše srdiečko zaplesá rovnako, ako to moje,“ uvádza sa na webovej stránke Diamond Reality, ktorá zabezpečuje predaj nehnuteľnosti.

Luxusný interiér za 670-tisíc eur

Dvojpodlažná rodinná vila s nadštandardnými parametrami, ako je podlahové kúrenie, krb a systém rekuperácie, je pripravená na okamžité nasťahovanie po jej predaji. Okrem toho má aj obytné podkrovie, garáž a zastrešenú terasu. Nachádza sa na celkovej ploche 600 metrov štvorcových na pozemku o rozlohe 2-tisíc metrov štvorcových.

Interiér prízemia obsahuje obývaciu halu s francúzskymi oknami, ktorá je elegantne spojená s jedálňou a terasou. Okrem toho sa tam nachádza aj luxusná nadrozmerná kuchyňa so špičkovými spotrebičmi a skrytou špajzou, detská izba, izba pre hostí, pracovňa, kúpeľňa a garáž pre dve autá so sekčnou bránou.

Interiér luxusnej vily.
zdroj: Bazoš.sk

Na druhom poschodí sa nachádzajú tri spálne, dve kúpeľne, šatník, galéria a dva balkóny. V podkroví sa využíva priestor na zábavu a spoločenské hry. Samonosné schodisko so skleneným zábradlím spojuje prízemie a druhé poschodie. Na veľkom oplotenom pozemku sa nachádza miesto pre dve autá, studňa, záhradný domček s grilom a pivnica.

„Táto exkluzívna a veľmi zriedkavá ponuka je určená pre náročných a solventných klientov,“ zdôrazňuje pracovníčka realitky Alena Holotová.

Cena síce uvedená v inzeráte uvedená nie je, no je to vec dohody. Ako informuje Pluska maklérka ju pri telefonickom rozhovore odhadovala na približne 670-tisíc eur. Inzerát je dokonca zverejnený aj na webovej stránke Bazoš.sk.

Návrat po takmer 30 rokoch

Bývalý predseda Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Chudík bol nedávno menovaný vládou za prednostu prešovského okresného úradu. Túto pozíciu už v minulosti zastával.

Keď bolo na Slovensku zavedené nové územné delenie po presadení Vladimíra Mečiara, Chudík bol postavený na čelo novovytvoreného Krajského úradu v Prešove. Chudík je lekár a bývalý riaditeľ sabinovskej polikliniky.

„Vrátil som sa do tejto kancelárie po 27 rokoch,“ vravel Chudík nostalgicky.

Hrdí sa tým, že je opäť medzi ľuďmi a pracuje v oblasti, ktorú dobre pozná. Sám priznal, že sa presúva naspäť do Prešova a plánuje predať vilu v Humennom.

„Áno, je to pravda. Ide o rodinnú záležitosť, nerád by som to rozoberal,“ povedal pre portál Pluska otvorene, pričom potvrdil, že sa s mladšou partnerkou rozišli.

„Rozišli sme sa, lepšie povedané, opustila ma,“ uzavrel Chudík.

Zdroje: Pluska, Bazoš.sk, Diamond Reality

Najnovšie videá

Trendové videá