Allegro Days! sú späť: 5 tipov na letné produkty, ktoré by si si nemal nechať ujsť

allegro
Freepik.com

Leto je tu a spolu s ním aj druhé vydanie Allegro Days! Od 3. do 9. júna 2024 sa môžeš tešiť na týždeň plný nezabudnuteľných zliav a skvelých ponúk, ktoré spríjemnia tvoje letné nákupy.

Noví zákazníci s extra výhodami

Ak si ešte nevyužil možnosti nakupovania na Allegro.sk, teraz je ten pravý čas začať! Allegro, najväčšie online trhovisko na Slovensku, prináša najväčší výber produktov – viac ako 100 miliónov ponúk od tisícok obchodníkov pod jednou strechou – a zaručuje najlepšie ceny.

Pre nových zákazníkov pripravilo Allegro špeciálne uvítacie ponuky, vrátane bezplatnej skúšobnej verzie služby Allegro Smart!, ktorá zahŕňa päť bezplatných doručení počas šiestich mesiacov.

Čo sú Allegro Days?

Allegro Days je týždeň plný výhodných zliav až do 40 % na širokú škálu produktov. Všetky zľavnené položky sú označené špeciálnym odznakom Allegro Days, čo zaručuje skutočné zľavy, ktoré sú v súlade s európskou smernicou „Omnibus“. Zľavy sú totiž vypočítané na základe najnižšej cene za posledných 30 dní.

Letné produktové highlighty

Počas Allegro Days nájdeš množstvo produktov ideálnych na leto. Tu je niekoľko tipov na to, čo si určite nenechať ujsť:

1.Prenosný reproduktor T7 30W

reproduktor
zdroj: Allegro - Prenosný reproduktor za 39,33 eur.

2. LED projektor HY300 biely

led projektor
zdroj: Allegro - LED projector 69,83 eur.

3. Klimatizácia OneConcept CarribeanBlue 70 W

klimatizácia
zdroj: Allegro - Klimatizácia OneConcept CarribeanBlue 53,82 eur.

4. LANDMANN Gril vozík COMFORT BASIC, RM liatinový 11529A

gril
zdroj: Allegro - LANDMANN Gril vozík COMFORT BASIC 135,76 eur.

5. Rozperný bazén Bestway

bazen
zdroj: Allegro -Rozperný bazén s čerpadlom 56,79 eur.

Výhody pre zákazníkov Allegro

 Nakupovanie na Allegro.sk je plné výhod, ktoré nákupom zvyšujú pohodlie a bezpečnosť:

Allegro Smart!: Predplatné, ktoré ponúka neobmedzené doručenia a vrátenia. Za minimálny mesačný alebo ročný poplatok si môžete užiť pohodlie nakupovania bez ďalších nákladov na dopravu. Noví zákazníci môžu vyskúšať verziu s piatimi bezplatnými doručeniami počas šiestich mesiacov.

Allegro Protect: Zabezpečuje bezpečné a spoľahlivé transakcie. Allegro Protect ponúka náhradu až do výšky 4 000 € v prípadoch, ak sa zákazníkovi nepodarí vyriešiť s obchodníkom, zákazník požiada o náhradu škody a Allegro ju potvrdí.

Nezmeškaj Allegro Days a využi príležitosť vychutnať si neuveriteľné zľavy, ktoré vylepšia tvoje leto. Navštív Allegro.sk a objav stovky úžasných ponúk!

Pre viac informácií klikni na allegro.sk/kampan/allegro-days 

Najnovšie videá

Trendové videá