AC/DC rozbehli svoje veľkolepé európske turné. Lístky na ich koncert v Bratislave sú stále k dispozícii

  • V Bratislave už onedlho vystúpi ikonická rocková skupina AC/DC
  • Lístky sú ešte stále k dispozícii
Koncert kapely AC/DC.
Christie Goodwin
  • V Bratislave už onedlho vystúpi ikonická rocková skupina AC/DC
  • Lístky sú ešte stále k dispozícii

Legendárna austrálska hardrocková skupina AC/DC nadchla fanúšikov po celom svete ohlásením európskeho turné „POWER UP“. Kapela predala stámilióny albumov počas svojej bohatej kariéry. Na novom turné, pomenovanom podľa ich posledného štúdiového albumu, ktorý sa dostal na 1. miesto v 21 krajinách, odohrá toto leto 21 koncertov.

Aktuálne je kapela v rámci svojho turné v Španielsku, potom prichádza na rad Amsterdam. Pre svoje turné si vybrali celkom 10 krajín a jednou z nich je aj Slovensko.

Už 21. júla túto najväčšiu svetovú rock and rollovú kapelu budeme počuť a vidieť naživo aj na Slovensku. V rámci svojho európskeho turné vystúpia aj na starom letisku vo Vajnoroch, v Bratislave. Očakáva sa príchod viac ako 100 000 fanúšikov. Lístky sú ešte stále k dispozícii v sieťach Ticketportal či Eventim.

Rockové legendy sú späť

AC/DC odohrali svoje prvé vystúpenie 31. decembra 1973 v nočnom klube Chequers v Sydney, Austrália. Sú jednou z najvplyvnejších rockových skupín v histórii s viac ako 200 miliónmi predaných albumov po celom svete. LP „Back In Black“ tejto skupiny je „najpredávanejším albumom akejkoľvek kapely všetkých čias“ a „tretí najpredávanejší album akéhokoľvek interpreta“ s celosvetovým predajom 50 miliónov a stále to pribúda.

AC/DC boli uvedení do Rock and Roll Hall of Fame v roku 2003 a do Siene slávy Music Victoria Awards v ich rodnej Austrálii.

Koncert kapely AC/DC.
zdroj: Christie Goodwin

Na počesť ich 50-ročného kraľovania najväčšej rock and rollovej kapely na svete AC/DC na turné vystúpia – Angus Young na sólovej gitare, spevák Brian Johnson, rytmický gitarista Stevie Young, bubeník Matt Laug a nový basgitarista, ktorý prevezme pochodeň za Cliffa Williamsa. AC/DC sú tak späť, aby si zahrali s množstvom oddaných fanúšikov, ktorí každým rokom pribúdajú. 

Zdroj: TS

Najnovšie videá

Trendové videá