Vedci objavili kľúč k dlhovekosti. Tento doplnok môže predĺžiť život až o desať rokov (VÝSKUM)

  • Astaxantín je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov
  • Ukázalo sa, že má schopnosť výrazne predlžovať strednú dĺžku života
Astaxantín a kulturista
Freepik
  • Astaxantín je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov
  • Ukázalo sa, že má schopnosť výrazne predlžovať strednú dĺžku života

Predstav si doplnok, ktorý svojimi účinkami výrazne prevyšuje mnohé známe antioxidanty a dokáže zlepšiť každý aspekt tvojho zdravia, od skvalitnenia vzhľadu pokožky a zvýšenia výkonnosť počas cvičenia až po riešenie problémov s plodnosťou a podporu dlhovekosti. Takýto doplnok skutočne existuje a volá sa astaxantín.

Astaxantín je druh karotenoidu, prírodného pigmentu produkovaného riasami a kvasinkami. Tieto organizmy slúžia ako potrava pre morské druhy, ako sú losos, homár, krill a podobne. Kôrovce akumulujú astaxantín vo svojich pancieroch, zatiaľ čo losos a pstruh vo svojom mäse.

Často označovaný ako „kráľ karotenoidov“, astaxantín je podľa výskumu jedným z najsilnejších antioxidantov v prírode. Jeho schopnosť bojovať proti voľným radikálom presahuje účinky vitamínov C, E a beta-karoténu, čím pomáha predchádzať celému radu ochorení a zdravotných stavov.

Súčasné štúdie naznačujú, že astaxantín pomáha chrániť bunky pred voľnými radikálmi a oxidačným stresom. Karotenoidy sú známe svojou schopnosťou neutralizovať reaktívny kyslík na vnútorných a vonkajších vrstvách bunkových membrán. Najsľubnejšie sa však javí jeho potenciál predlžovať život a bojovať proti smrteľným chorobám.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Dr.Axe, Springer Link, Longevity Technology, Life Extension, Pubmed

Najnovšie videá

Trendové videá