Tragédia v Chorvátsku: Pri výbuchu zahynulo dieťa z Českej republiky

  • Pri výbuchu auta neďaleko Obrovacu zomrelo dieťa a dve ženy skončili v nemocnici
  • Tragédia zasiahla rodinu z Českej republiky
colnica Chorvátsko
Colnica - Tragédia v Chorvátsku: Pri výbuchu zahynulo dieťa z Českej republiky TASR/STA
  • Pri výbuchu auta neďaleko Obrovacu zomrelo dieťa a dve ženy skončili v nemocnici
  • Tragédia zasiahla rodinu z Českej republiky

Na chorvátskych cestách došlo k tragédii, ktorá zasiahla rodinu z Českej republiky. Pri výbuchu automobilu zahynulo dieťa a ďalšie dve ženy boli prevezené do nemocnice.

K incidentu došlo v stredu 19. júna okolo 18:00 hod. neďaleko obce Bilišane, blízko mesta Obrovac.

Nešťastný výbuch

Podľa správy denníka Zadarski rodina zastavila auto kvôli poruche. V tom momente došlo k nešťastnému výbuchu, ktorý si vyžiadal život dieťaťa. Český rezort zahraničných vecí potvrdil úmrtie a uviedol, že ďalšie dve osoby utrpeli zranenia.

„Bohužiaľ, došlo k bližšiemu neupresnenému výbuchu, pri ktorom zomrel český občan a ďalší dvaja boli zranení,“ uviedol rezort. Okolnosti tragédie sa stále vyšetrujú a českí diplomati sú v kontakte s miestnymi úradmi, píšu tvnoviny.sk.

Jedna z hospitalizovaných žien utrpela poranenia brucha a podstúpila operáciu. Momentálne je v stabilizovanom stave. Druhá žena má vážne poranenie oka a jej stav je tiež stabilizovaný.

Táto tragédia poukazuje na nepredvídateľné nebezpečenstvá, ktoré môžu nastať na cestách, a zdôrazňuje potrebu dôkladného vyšetrovania a preventívnych opatrení na zabezpečenie bezpečnosti cestujúcich, dodávajú tvnoviny.sk.

Zdroje: Zadarski, tvnoviny.sk

Najnovšie videá

Trendové videá