Exkluzívna novinka: Týchto 6 hotelov ponúka súkromný transfer helikoptérou v cene ubytovania

  • New York City ponúka nespočetné množstvo atrakcií a zážitkov
  • Jedným z najexkluzívnejších spôsobov, ako spoznať túto metropolu, je z výšky
žena, helikoptéra
Ilustračné foto freepik, Viator
  • New York City ponúka nespočetné množstvo atrakcií a zážitkov
  • Jedným z najexkluzívnejších spôsobov, ako spoznať túto metropolu, je z výšky

New York City je kozmopolitný megalopolis, ktorý je jedným z hlavných miest, kde sa koncentruje svetová finančná elita, čo z neho robí prirodzený domov pre tých, ktorí majú na to, aby si užívali všetky vymoženosti, aké tento svet ponúka.

Pre tých cestovateľov, ktorí hľadajú pohodlie a skutočný luxus, prichádza revolučné riešenie – osobný transfer helikoptérou priamo z letiska do hotela.

Známa sieť Marriott International Luxury Group nedávno oznámila exkluzívnu ponuku pre svojich hostí v New Yorku. Od 1. júla do 2. septembra tohto roku poskytujú zdarma transfery helikoptérou z letísk John F. Kennedy International Airport a Newark Liberty International Airport.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The St. Regis New York (@stregisnewyork)

Tieto transfery, ktoré zabezpečuje spoločnosť Blade, môžu skrátiť cestu z letiska do centra Manhattanu na necelých päť minút. Ako hovorí zástupca Marriott: „Naším cieľom je poskytnúť našim hosťom maximálny komfort a zjednodušiť im cestovanie.“

Ktoré hotely ponúkajú tento luxusný transfer?

Táto výnimočná ponuka je dostupná pre hostí, ktorí sa ubytujú aspoň na dve noci v jednom z nasledujúcich šiestich luxusných hotelov:

  1. The St. Regis New York
  2. JW Marriott Essex House New York
  3. W New York – Union Square
  4. The New York EDITION
  5. The Ritz-Carlton New York, NoMad
  6. The Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown

Helikoptéry pristávajú na jednom z dvoch heliportov v Manhattane – Blade Lounge East na East 34th Street alebo novší Blade Lounge West na West 30th Street. Odtiaľ sa hostia prepravia autom priamo do svojich hotelov. „Je to jednoduché a pohodlné riešenie, ktoré šetrí čas,“ hovorí jeden z pravidelných hostí hotelov Marriott.

Aby si mohol využiť tento výnimočný benefit, musíš si rezervovať určitý typ suity v uvedených hoteloch. Štandardné izby teda nestačia. S rastúcimi cenami hotelových izieb v New Yorku, ktoré sú ovplyvnené nedostatkom ubytovania pre migrantov a zákazom krátkodobých prenájmov cez Airbnb, to však nebude lacné.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JW Marriott Essex House New York (@jwmessexhouse)

Napríklad Liberty Suite v The Ritz-Carlton NoMad stojí približne 3 500 dolárov za noc.

Ak si nemôžeš dovoliť suitu, nezúfaj. Hostia, ktorí sa ubytujú v štandardných izbách v jednom zo šiestich uvedených hotelov, majú nárok na zľavy na služby Blade počas leta 2024. Aj takto si môžeš užiť výhody rýchleho a komfortného transferu bez nutnosti platiť plnú cenu.

Výlet helikoptérou

Taktiež je tu možnosť absolvovať turistické vyhliadkové lety. Krátke lety, ktoré trvajú približne 12 až 15 minút, sa zvyčajne pohybujú v cenovom rozpätí od 150 do 200 dolárov na osobu (138 až 184 eur). Tieto lety poskytujú rýchly, ale intenzívny pohľad na Manhattan a niektoré z jeho najznámejších pamiatok, ako je Socha slobody, Ellis Island, One World Trade Center a Brooklynský most.

Tí, ktorí chcú byť vo vzduchu dlhšie, môžu absolvovať 20- až 25-minútové lety za cenu cca. 200 až 300 dolármi na osobu (184 až 276 eur). Tieto túry rozširujú trasu o Central Park, Times Square, Empire State Building a ďalšie významné lokality.

Najdlhšie lety, ktoré môžu trvať až 30 minút alebo viac, stoja cca. 400 dolárov na osobu (368 eur), pričom poskytujú komplexný pohľad na celé mesto a jeho okolie.

Pre tých, ktorí hľadajú luxus a exkluzivitu, sú k dispozícii prémiové a súkromné lety.

Súkromné lety umožňujú turistom vychutnať si výhľady bez spoločnosti cudzích ľudí, pričom cena za takýto let môže začínať na 800 dolároch (737 eur) a vyšplhať sa až na niekoľko tisíc dolárov, v závislosti od dĺžky a personalizácie letu.

Prémiové lety môžu zahŕňať aj špeciálne služby, ako sú šampanské na palube, personalizované trasy a profesionálne fotografické služby.

Zdroje: Marriott, Viator

Najnovšie videá

Trendové videá