SodaStream len pre najnáročnejších: Exkluzívny ART Misty Blue je v limitovanej edícii iba 500 kusov

asoda

Ak ste priaznivcom moderných a inovatívnych riešení, určite vás zaujme najnovší prírastok do portfólia SodaStream – výrobník ART Misty Blue, ktorý spája moderný dizajn, ekologickú udržateľnosť a ekonomické výhody.

Jeho elegantný vzhľad a inovatívny mechanizmus sýtenia vody ho robia ideálnym doplnkom do každej modernej domácnosti či kancelárie. Tento dizajnový kúsok je dostupný v limitovanej sérii len 500 kusov na Slovensku a len vo vybraných predajných kanáloch.

Elegancia a inovácia v jednom

SodaStream ART Misty Blue je dizajnový šperk, ktorý vyniká svojím elegantným vzhľadom. Na rozdiel od iných výrobníkov SodaStream, fungujúcich na princípe stláčania gombíka, ART využíva dizajnovo príťažlivú štýlovú páčku na sýtenie vody, ktorá mu dáva punc retra, podčiarknutý bledomodrou farbou.

Dôležitá je však nielen funkčnosť a dizajn, ale aj kvalita. SodaStream všeobecne spĺňa všetky náročné kritériá na produkt na vysokej úrovni, ktorý bude spoľahlivo slúžiť celé roky.

Limitovaná edícia len 500 kusov navyše zaručuje exkluzivitu a jedinečnosť, čím sa tento výrobník stáva zberateľským kúskom, ktorý ocení každý milovník dizajnu a inovácií.

Aj na túto limitku sa vzťahuje akcia Šrotovné, v rámci ktorej môžete odovzdať svoj starý výrobník perlivej vody akejkoľvek značky alebo starú skrutkovaciu bombičku do predajní PLANEO, NAY alebo PGS a získate zľavu 25 eur na nový produkt SodaStream. Ideálna príležitosť, ako sa zbaviť starého zariadenia a získať moderný a štýlový prístroj za výhodnú cenu.

misty blue art
zdroj: Sodastream

Ekologický prínos aj ekonomické výhody

V dnešnej dobe je ekologická udržateľnosť jedným z kľúčových faktorov pri výbere spotrebičov. SodaStream je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si uvedomujú dôležitosť ochrany životného prostredia.

Používaním SodaStreamu môžete výrazne znížiť spotrebu jednorazových PET fliaš, čím prispievate k zníženiu plastového odpadu a pomáhate chrániť našu planétu. Navyše sú nové fľaše SodaStream vhodné aj do umývačiek riadu.

Okrem ekologických prínosov prináša SodaStream aj významné ekonomické výhody. Priemerná rodina môže ušetriť stovky eur ročne tým, že si bude vyrábať perlivú vodu doma.

Náklady na nákup jednorazových PET fliaš a prepravu z obchodu a späť na recykláciu sú výrazne vyššie v porovnaní s nákladmi na prevádzku SodaStreamu. Neveríte? Prepočítajte si, na koľko vás vyjde liter vody, sýtenej doma SodaStreamom!

misty blue sodastream
zdroj: Sodastream

Vďaka širokej sieti výmenných miest si vymeníte originálnu bombičku za originálnu hoci aj pri bežnom nákupe potravín, kancelárskych potrieb, drogérie či potrieb pre herných nadšencov, alebo vám ju Lunys privezie pohodlne priamo domov spolu s vašim nákupom potravín.

Okrem toho SodaStream prináša pestrú škálu príchutí na výrobu nealko nápojov a alkoholický koktejlov, vrátane obľúbených značiek ako Pepsi, Mirinda či 7UP a ich verzií bez cukru, takže si môžete vychutnať svoje obľúbené nápoje kedykoľvek bez nutnosti opustiť pohodlie domova.

Limitovaná edícia Misty Blue je dostupná exkluzívne iba v sieti predajní PLANEO, na planeo.sk a na sodastream.sk.

Najnovšie videá

Trendové videá