MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V HODE TELEFÓNOM 2024

Snímka obrazovky 2024-07-10 o 13.59.12
Popis udalosti

Majstrovstvá Slovenska v Hode Telefónom sa uskutočnia 24. augusta 2024 o 10:00 na futbalovom štadióne v Lučenci. Vstupné je ZADARMO. Mobilné telefóny zabezpečí organizátor podujatia.

Z každej skupiny sa majú možnosť umiestniť sa na stupienku víťazov až traja súťažiaci. Na tých najšikovnejších čaká kopec hodnotných cien. Avšak, tie najhodnotnejšie ceny vás čakajú v tombole. Preto tento rok na dĺžke hodu (ne)záleží.

Do tomboly sa zapojí každý, kto donesie produkt v podobe drobného elektra alebo plastových krytov na recykláciu. Tým pádom sa môžete nie len zabaviť, ale aj pomôcť nášmu okoliu. Do tomboly sa taktiež automaticky zapojíte, už len tým, že si súťažne hodíte mobilným telefónom. Kto vie, možno práve vy odídete z Majstrovstiev so skvelou cenou a usmievajúcou sa tvárou.

Pripojte sa k Majstrovstvám Slovenska v Hode Telefónom 2024 a zažite neopakovateľný zážitok plný vzrušenia, súťaží a skvelých aktivít. Buďte súčasťou tohto pútavého podujatia a zanechajte svoju stopu v histórii tohto úžasného športu!

Viac info tu: https://www.mobilonline.sk/stranka/majstrovstva-slovenska-v-hode-telefonom-2024