Tibor vymenil prácu na stavbe za šitie anime oblečenia. Jeho kúsky nosia ľudia po celom svete

  • Tibor kvôli práci na pilotážnych vrtoch prerušil štúdium
  • Pustil sa do niečoho, čomu málokto veril
otaruwear
otaruwear
  • Tibor kvôli práci na pilotážnych vrtoch prerušil štúdium
  • Pustil sa do niečoho, čomu málokto veril

Tibor mal odmalička sen tvoriť niečo, na čom mu záleží a čo ho baví. Je žijúcim dôkazom toho, že pokiaľ niečo naozaj chceš, vieš to s dostatočnou motiváciou a odhodlaním dosiahnuť. On kvôli rozbiehaniu biznisu prerušil štúdium a tvrdo pracoval týždňovky na pilotážnych vrtoch.

Od kroku do neznáma ho odhovárali kamaráti aj rodina, no jeho srdce mu hovorilo niečo iné. To aj napriek tomu, že nevedel, kde začať. Pomaly a postupne vybudoval spolu so snúbenicou značku custom anime oblečenia, ktorú si dnes objednávajú ľudia po celom svete. Originalitou uchvátil dokonca aj zrak veľkých firiem.

  • Ako sa k svojmu biznisu Tibor dostal
  • Prečo sa rozhodol ísť touto cestou
  • Aké boli začiatky podnikania
  • Čo plánuje do budúcna so svojou značkou

Mohol by si nám povedať viac o tvojich začiatkoch? Bol tento projekt dlhšie tvojím snom?

Dalo by sa povedať, že tento projekt bol mojím snom, ktorý sa však formoval postupne a náhodou. Konečné rozhodnutie a skutočný impulz prišli až po tom, čo som objavil svet vyšívania na dovolenke s rodinou. Narazil som na videá ľudí, ako používajú priemyselné vyšívacie stroje, a tak ma to strhlo, že som celú noc pozeral stroje a tutoriály.

Tam to celé začalo a hneď som chcel jeden taký stroj. Najťažšie ma však len čakalo, keďže o vyšívaní samotnom som nemal ani páru. Mnoho ľudí si myslí a aj píše komentáre pod naše videá, že „však to len hodíte do stroja a on to sám vyšije“. Myslel som si presne to isté, keď som stroj objednal – chyba. Trvalo asi 2 – 3 mesiace, kým som sa so strojom skamarátil a naučil sa všetko potrebné, nielen ohľadom stroja, ale aj vyšívania ako celku.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Ricoma, IG/Otaru Wear

Najnovšie videá

Trendové videá