2. Československá Barberská Konferencia

Banner
Popis udalosti

Vladimír, barber, holič a pedagóg v oblasti barberingu s hrdosťou oznamuje konanie 2. Československej Barberskej Konferencie, ktorá sa uskutoční 28. septembra 2024 v Refinery Gallery v Bratislave.

Konferencia nadväzuje na úspech 1. Československej Barberskej Konferencie, ktorá sa konala v roku 2022 a zúčastnilo sa jej viac ako 100 odborníkov z celého regiónu. Tohtoročná konferencia sľubuje ešte bohatší program s vystúpeniami 9 inšpiratívnych speakrov z Česka, Slovenska, Talianska, Anglicka a Poľska. Medzi hosťami budú svetoznámi barberi, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti a know-how s účastníkmi. Sú to speakri, ktorí inšpirujú ľudí po celom svete, aby robili to, čo chcú skutočne robiť. 

Okrem edukatívnej časti konferencia ponúkne aj módnu prehliadku s fashion dizajnérmi a choreografom Lackom Cmorejom, jedným z najuznávanejších slovenských choreografov. Účastníci si tak budú môcť vychutnať jedinečnú show plnú inšpirácie a kreativity. Celý program bude mať za účelom podať každému účastníkovi vizuálnu identitu našej tvorby. K vizualite sme pridali pohyb čo znamená, že účastníci sa aj kultúrne vyžijú. 

Registrácia prebieha na https://barberskakonferencia.sk/

Neváhajte a prihláste sa na 2. Československú Barberskú Konferenciu a staňte sa súčasťou jedinečnej udalosti, ktorá posunie vaše barberske zručnosti na novú úroveň! Prichádza show, aká tu ešte nebola.