Veľký výpadok známeho slovenského operátora: V týchto lokalitách nepôjde internet ani televízia (PREHĽAD)

  • Výpadok operátora Orange sa týka viacerých lokalít
  • Potrvá hodiny
muž telefonuje, výpadok, orange
Ilustračné foto Unsplash/May Gauthier
  • Výpadok operátora Orange sa týka viacerých lokalít
  • Potrvá hodiny

Najväčší slovenský operátor Orange na svojom webe upozorňuje na viacero výpadkov počas najbližších dní v rôznych lokalitách. Niektoré sa začali už dnes (29. 7.).

V týchto lokalitách nepôjde internet ani televízia

„Vážení zákazníci, dovoľujeme si vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a. s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch. Počas práce môže dôjsť k dočasnej nedostupnosti služieb od Orangeu (internet, televízia),“ informuje firma na svojom webe.

V pondelok (29. 7.) operátor upozorňuje na výpadky v lokalitách Imeľ, Kátlovce, Klenovec. Trvať by mali v čase medzi 07.30 – 16.30. Výpadky by mali byť  v pondelok aj v Domanižej a Jastrabej. A to v čase medzi 07.30 – 21.30.

V utorok (30. 7.) by mali výpadky postihnúť Kostolec, Oravskú Jasenicu, Remetské Hámre a Stráňavy. Trvať by mali v čase medzi 06.30 – 20.30. Na stredu (31. 7.) sú avizované výpadky v obci Gajary (ulice: 1. mája, Gagarinova, Gajary, Gajary/PC, Gráfova, Hlavná, Levárska, Mládežnícka, Na Riadku, Pivovar, Skuteckého, Športová, Štefánikova, Štúrova, Továrenská, Záhorácka, Záhradná).

„Za prípadné komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že vám po ukončení plánovaných prác nefungujú služby, reštartujte prosím vaše zariadenia,“ uzatvára spoločnosť.

Orange rozdáva desaťtisícom zákazníkov dáta zadarmo

Len nedávno portál Fontech informoval o tom, že Orange sa rozhodol odmeniť svojich zákazníkov. Presne rok po zavedení nových Paušálov Plus začínajú prví zákazníci Orangeu automaticky dostávať vyšší objem voľných dát vo svojich paušáloch. Operátor im týmto spôsobom vyjadruje vďaku za vernosť a napĺňa svoj sľub, že bude paušály neustále zatraktívňovať.

Paušály Plus ponúkajú štyri varianty, každý s bohatým balíkom predplatených dát:

Základný paušál: 5 GB dát + 500 MB mesačne za každý rok využívania.
Stredný paušál: 10 GB dát + 1 GB mesačne za každý rok využívania.
Veľký paušál: Neobmedzené dáta, 30 GB dát pri plnej rýchlosti + 3 GB mesačne za každý rok využívania.
Prémiový paušál: Neobmedzené dáta.

Začiatkom leta minulého roku predstavil Orange nové Paušály Plus, ktoré priniesli novinku – odmenu za vernosť v podobe každoročného a automatického zvyšovania objemu voľných dát. V nedávnych dňoch sa tejto odmeny dočkali prví zákazníci. V závislosti od paušálu im Orange pridáva mesačne 500 MB, 1 GB alebo 3 GB voľných dát navyše.

S vyšším objemom voľných dát si zákazníci môžu užívať ešte viac zábavy bez ďalších poplatkov. Každý rok používania Paušálu Plus totiž prináša viac voľných dát, ktoré sú automaticky pridané na výročie aktivácie paušálu.

Zdroje: Orange, Fontech

Najnovšie videá

Trendové videá