Plat 63 000 eur ročne: Spoločnosť hľadá záujemcov, ktorí budú „inkognito“ testovať najluxusnejšie hotely sveta

  • Získaj prácu snov a preskúmaj najluxusnejšie rezorty či reštaurácie
  • Forbes Travel Guide ponúka príležitosť ľuďom z celého sveta
dovolenka
Freepik
  • Získaj prácu snov a preskúmaj najluxusnejšie rezorty či reštaurácie
  • Forbes Travel Guide ponúka príležitosť ľuďom z celého sveta

Predstav si, že by si mohol cestovať po svete, navštevovať najluxusnejšie hotely a ešte za to dostať zaplatené. Tento sen sa môže stať skutočnosťou vďaka Forbes Travel Guide, jedinému nezávislému globálnemu systému hodnotenia luxusných hotelov, reštaurácií, wellness zariadení a výletných lodí, ktorý aktuálne hľadá hodnotiteľov v Amerike, Ázii a Európe.

Hodnotenie od Forbes Travel Guide je považované za najprestížnejší úspech v oblasti hotelierstva a gastronómie. Tento hodnotiaci systém je postavený na základe najvyšších štandardov integrity a objektivity, čo zabezpečuje, že len najlepšie hotely, reštaurácie, wellness zariadenia a výletné lode dosiahnu uznanie.

Luxus s atraktívnym platom

Ako uvádza CNBC, Forbes Travel Guide hľadá profesionálnych hodnotiteľov po celom svete. Vybraní kandidáti absolvujú komplexné školenie, ktoré ich pripraví na to, aby sa „správali ako bežný hosť“, teda neboli pri hodnotení identifikovaní personálom hotela.

Inšpektori FTG samostatne plánujú svoje cesty vrátane rezervácií a platobných transakcií, čo im umožňuje správať sa ako „priemerní luxusní cestovatelia.“ Cestovať by mali minimálne 10 dní v mesiaci, pričom sa vyžadujú platný pas a vodičský preukaz.

Ďalej sú povinní degustovať jedlá a nápoje v jednotlivých zariadeniach, aby mohli poskytnúť komplexné hodnotenie. Nemusia vyskúšať celé menu hotela, ale počas každej návštevy sú povinní ochutnať aspoň jedno jedlo a dopriať si drink v bare.

Počiatočný plat sa pohybuje medzi 54 000 až 63 000 eurami ročne, pričom sa môže zvyšovať so skúsenosťami a zodpovednosťou. Zaujímavosťou je, že Forbes Travel Guide preferuje kandidátov, ktorí nepoužívajú sociálne siete, prípadne majú minimum followerov.

Dominuje Blízky východ

Na 66. ročníku Star Awards 2024 Forbes Travel Guide preskúmal rezorty ponúkajúce významné zážitky vrátane často prehliadaných menších miest. Ocenenia sa tento rok rozšírili aj do nových destinácií ako Azerbajdžan, Curacao, Island, Keňa, Sardínia a Svätý Vincent a Grenadíny.

Blízky východ dominoval počtom nových päťhviezdičkových ocenení, pričom Waldorf Astoria Kuwait získal uznanie za luxusný hotel inšpirovaný artdeco štýlom a rozsiahlym wellnessom. Macao už druhý rok vedie v počte päťhviezdičkových hotelov s novým prírastkom Paiza Lofts.

Dubaj sa tiež výrazne presadil v počte nových päťhviezdičkových hotelov na svete vrátane Address Beach Resort, ktorý sa môže pochváliť najvyšším bazénom s nekonečným okrajom na svete.

Odvážni cestovatelia môžu zažiť dobrodružstvo na palube Viking Neptune alebo Seven Seas Splendor, ktoré ponúkajú arktické expedície s možnosťou pozorovania ľadových medveďov. Milovníci zvierat majú jedinečnú možnosť ubytovať sa v štvorhviezdičkovom Giraffe Manor v Nairobi a stráviť čas v blízkosti majestátnych žiráf.

V rámci luxusných plážových pobytov zaujali najmä päťhviezdičkové hotely ako Hurawalhi Island Resort a ekologický LUX* South Ari Atoll na Maldivách, LUX* Belle Mare a Royal Palm Beachcomber Luxury na ostrove Maurícius.

Zdroje: CNBC, Forbes Travel Guide

Najnovšie videá

Trendové videá