Veronika Cifrová Ostrihoňová hľadá posilu do svojho tímu. Bývať budeš v Bruseli, dostaneš zaplatené

  • Slovenská europoslankyňa hľadá stážistu/stážistku do svojho tímu na dva mesiace
  • Stáž prebieha v Bruseli a je finančne honorovaná
Veronika Cifrová Ostrihoňová a europarlament.
Ilustračné foto TASR/Martin Baumann
  • Slovenská europoslankyňa hľadá stážistu/stážistku do svojho tímu na dva mesiace
  • Stáž prebieha v Bruseli a je finančne honorovaná

Slovenská europoslankyňa Veronika Cifrová Ostrihoňová hľadá novú posilu do svojho tímu. Ak ťa zaujíma európska politika a chceš sa podieľať na tvorbe rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú životy miliónov ľudí, táto príležitosť je práve pre teba.

Čaká ťa práca v medzinárodnom prostredí s možnosťou nadobudnúť cenné skúsenosti priamo v srdci Európskej únie. Budeš mať možnosť bývať v Bruseli, kde sa nielen zoznámiš s kultúrou a životom v tomto pulzujúcom meste, ale dostaneš aj finančnú odmenu za svoju prácu.

Ak máš záujem, prihlášku môžeš poslať do 20. augusta 2024.

Náplň práce

Ostrihoňová zverejnila na sociálnej sieti informáciu o tom, že hľadá stážistu alebo stážistku do svojho tímu. Stáž bude trvať dva mesiace, s možnosťou drobnej úpravy trvania po dohode. Začať môžeš už v septembri alebo októbri 2024.

Tvojou náplňou práce bude sprevádzanie europoslankyne na pracovných stretnutiach a podujatiach. Budeš pomáhať so správou a tvorbou obsahu na sociálne siete, čo zahŕňa aj rešerš a analýzu politických tém.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova)

Okrem toho sa budeš venovať administratívnej podpore a pomoci s dennými aktivitami. Súčasťou tvojej práce bude aj príprava písomných podkladov a poznámok zo stretnutí, informuje.

Požiadavky na uchádzača

Veronika Cifrová Ostrihoňová hľadá študenta alebo absolventa, ktorý sa zaujíma o prácu v Európskom parlamente a európskych inštitúciách.

Ak ťa priťahuje práca v tejto oblasti a máš hodnotovo blízko k témam, ktorými sa zaoberá, táto príležitosť je pre teba ako stvorená. Dôležité je, aby si mal prehľad o aktuálnom politickom dianí a chuť prispieť k práci jej tímu.

Ak máš záujem o túto stáž, musíš poslať svoj životopis spolu s krátkym motivačným textom, maximálne v jednom odstavci. Do predmetu správy uveď presné znenie „stáž jeseň 2024“.

Stáž sa bude konať v Bruseli a je finančne honorovaná, no presnú sumu čerstvá europoslankyňa neuvádza.

Na podanie prihlášky máš čas do utorka 20. augusta 2024.

Zdroj: Instagram/@veronikaostrihonova

Najnovšie videá

Trendové videá