FOTO+VIDEO: Druhý deň Lovestreamu 2024 ovládol Macklemore. Druhého headlinera odložili

  • Sobota bola na festivale v znamení nepredvídateľného počasia
  • Americký rapper však napokon vystúpil
  • Program prekvapivo uzavrel
lovestream 2024 macklemore welshly arms
Startitup/Vladimír Galffy, Instagram/startitup_sk
  • Sobota bola na festivale v znamení nepredvídateľného počasia
  • Americký rapper však napokon vystúpil
  • Program prekvapivo uzavrel

Festival Lovestream v roku 2024 pokračoval svojím druhým dňom, počas ktorého sa na bratislavskom starom letisku v časti Vajnory opäť predstavili hviezdy svetového kalibru.

Po včerajších vystúpeniach Rity Ory, 50 Centa, Dennisa Lloyda či spoločnou šou Calina a Viktora Sheena dnes Slovákov potešili Dianah Kay, GIMS, Welshly Arms a Macklemore. Mimo hlavného pódia vystúpia aj Morgan J, Antoine Delvig, Hi-Lo, Luisdemark či Simona First so stand-up vystúpením v Iqos Zone. 

KOMPLETNÁ GALÉRIA: 2. deň Lovestreamu 2024 (Macklemore, GIMS…)

Horúco, chvíľkami dážď

Druhý deň Lovestreamu začal opäť v znamení tropických horúčav. Návštevníci sa počas „dídžejskej zahrievačky“ schovávali v každom tieni, ktorý bol k dispozícii. Jedinou výnimkou bolo zopár divákov, ktorí pri pódiu stáli už od 14.45, keď program na hlavnom stage-i otvorila česká kapela Vega Elektra.

Skupinu následne vystriedala mladá speváčka Diana Kovaľová, známa aj pod pseudonymom Dianah Kay, ktorá počas svojej šou od 16.00 mixovala svoje skladby spolu s covermi známych piesní. Medzi nimi bola aj pieseň Someone You Loved od Lewisa Capaldiho, ktorá Dianu preslávila v televíznej súťaži či Birds Of A Feather z nového albumu Billie Eilish. 

Na najväčšom pódiu, aké bolo kedy na území Slovenska postavené, sa ďalej predstavili aj francúzsky rapper a spevák Gandhi Bilel Djuna, známejší pod pseudonymom GIMS a americká skupina Welshly Arms. Slovenské publikum sa so spomínanými menami zoznámilo najmä prostredníctvom skladieb Est-ce que tu m’aimes?, resp. Sanctuary a Legendary, ktoré dnes v Bratislave odzneli.

Počas vystúpenia francúzskeho rappera začalo na letisku popŕchať, avšak predpovede o dlhodobom daždi sa nenaplnili, a tak z toho bolo len príjemné osvieženie pre divákov. Počas vystúpenia americkej kapely sa už hľadisko pred hlavným pódiom zaplnilo. Na rade boli následne dve najväčšie hviezdy dňa. 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STARTITUP (@startitup_sk)

Okolo 20.30 sa na pódiu objavil americký rapper Ben Haggerty, známy pod umeleckým menom Macklemore, ktorý je trojnásobným držiteľom prestížnej ceny Grammy. Ten vďaka hitom ako Glorious, Good Old Days, Thrift Shop či Can’t Hold Us ovládol svetové hitparády a aj playlisty Slovákov. Jeho koncert bol však v znamení dažďa, búrok a bleskov.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STARTITUP (@startitup_sk)

Program druhého dňa tak zakončil práve americký rapper, ktorého vystúpenie začalo približne v čase, kedy už mala hrať dídžejská dvojica Dimitri Vegas & Like Mike, ktorá patrí medzi najväčšie hviezdy súčasnej elektronickej hudby. Macklemore si získal srdcia všetkých divákov, ktorí ostali v areáli a rozprúdil obrovskú šou, ktorú sme pre teba natáčali a tie najlepšie videá nájdeš na našom Instagrame

Najnovšie videá

Trendové videá