EXKLUZÍVNE Dennis Lloyd pre Startitup: Prekvapilo ma, koľko mám na Slovensku fanúšikov

  • Známy hudobník Dennis Lloyd nám poskytol exkluzívny rozhovor
  • Prezradil, čo si myslí o Slovensku a čo ho na LOVESTREAME prekvapilo
lovestream festival 2024 dennis lloyd
Startitup/Vladimír Galffy
  • Známy hudobník Dennis Lloyd nám poskytol exkluzívny rozhovor
  • Prezradil, čo si myslí o Slovensku a čo ho na LOVESTREAME prekvapilo

Slovensko tento víkend zachvátila hudobná horúčka známa aj pod menom LOVESTREAM. Na festivale sa predstavilo mnoho známych mien z hudobnej branže, ako napríklad 50 Cent, Rita Ora či Macklemore. Na hlavnom pódiu, ktoré svojimi rozmermi a technickým vybavením nemá na Slovensku obdobu, sa počas festivalového víkendu návštevníci mohli tešiť na viac než dvadsať interpretov.

Ešte v prvý deň festivalu však zahviezdil Dennis Lloyd, ktorý nám poskytol exkluzívny rozhovor.

Dennis Lloyd sa v skutočnosti veľmi neplánoval stať spevákom. Pôvodne sa zameriaval na hranie na trúbku, no neskôr prešiel na gitaru a začal písať vlastné piesne. Spev sa stal súčasťou jeho kariéry len preto, že potreboval niekoho, kto by jeho skladby naspieval – a nakoniec sa rozhodol, že to urobí sám. Ako už iste vieš, tento krok mu nakoniec pomohol k veľkému úspechu. 

Koncert na slovenskom festivale ukončil coverom známeho songu Hit Me Baby One More Time od Britney Spears a prezradil nám aj to, prečo si vybral práve tento legendárny hit. Dennis priznal, že sa z vystupovania na Slovensku veľmi tešil, pretože ani netušil, že tu má toľko fanúšikov. 

„Počul som, že je tu nádherne, predovšetkým Bratislava. Teším sa na to, ako sa sem vrátim, ale aj na dnes večer, keď pôjdem von a spoznám mesto. Ľudia sú tu veľmi príjemní,“ tvrdí Dennis Lloyd, ktorého si zrejme mohol stretnúť na potulkách nočným mestom. Viac o tom, ako sa mu na Slovensku vystupovalo, čo ho u nás prekvapilo a „pikošky“ z jeho kariéry sa dozvieš vo videu

LOVESTREAM privítal svetové hviezdy

V sobotu 17. augusta sa na hlavnom pódiu predstavili ďalšie významné mená svetovej hudobnej scény. Hlavným headlinerom bol americký raper a hudobník Macklemore, trojnásobný držiteľ hudobných cien Grammy, ktorý svojím vystúpením nadchol prítomné publikum.

Energickú atmosféru malo rozprúdiť aj dídžejské duo Dimitri Vegas & Like Mike, ktorých koncert však museli organizátori preložiť na dnes, na nedeľu. Na pódiu sa však objavila americká blues-rocková kapela Welshly Arms, ktorá je slovenskému publiku známa hitmi ako „Legendary“. Spolu s nimi vystúpili aj ďalší interpreti, vrátane francúzskeho rappera GIMS a talentovanej Dianah Kay.

Na electronic stage-i sa o zábavu postarali zvučné mená, ako HI-LO, projekt Olivera Heldensa, DJ-i Morgan J a Antoine Delvig, ktorí roztancovali publikum až do skorých ranných hodín 18. augusta.

KOMPLETNÁ GALÉRIA: 2. deň Lovestreamu 2024 (Macklemore, GIMS…)

Búrka festival nezdolala

Po nedávnom skorom ukončení festivalu Pohoda si organizátori LOVESTREAM-u dali pozor naozaj na všetko. Program festivalu bol vo večerných hodinách v sobotu prerušený, no búrka hudobnú veselicu nezdolala. Už po hodine sa na hlavnom pódiu ukázal legendárny Macklemore a zmoknutí návštevníci tancovali pod doznievajúcimi bleskami. 

Zdroje: Redakcia Startitup, YouTube/Startitup

Najnovšie videá

Trendové videá