Zvrat na LOVESTREAME: Slovenku, ktorú si Macklemore vybral na pódium, zatkla polícia

  • Žena, ktorá si zaspievala na pódiu na festivale Lovestream zatkli
  • Urobila jednu zásadnú chybu
  • Koncert si „až príliš užívala“
Lovestream zatknutie
Fotografia zatknutej ženy a interpreta zverejnená políciou SR Reprofoto:Facebook/Polícia SR- Bratislavský kraj
  • Žena, ktorá si zaspievala na pódiu na festivale Lovestream zatkli
  • Urobila jednu zásadnú chybu
  • Koncert si „až príliš užívala“

Žena, ktorá si zaspievala na festivale Lovestream s Macklemore, poputovala za mreže. A práve kvôli svojmu spevu. Informovala o tom polícia Slovenskej republiky na svojej Facebookovej stránke. Na bezpečnosť počas festivalu dohliadali policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Práve ich pozornosti neunikla kuriózna situácia na hlavnom pódiu. V sobotu 17. augusta si počas vystúpenia interpret Macklemore vybral na pódium jednu z diváčok, ktorá si spolu s ním zaspievala.

Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách MV SR. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na vyššie uvedenej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu,“ informujú policajti v príspevku.

Policajti na mieste následne počkali, kým žena na pódiu dospieva. Následne 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. Ženu potom priamo spod pódia eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody. 

Na sociálnych sieťach si následne táto situácia získala pozornosť mnohých Slovákov. 

Hudobný sen minulosťou

Festival Lovestream v roku 2024 opäť priniesol do Bratislavy skvelú hudbu a zábavu. Vystúpilo mnoho svetovo známych umelcov. Na najväčšom pódiu na Slovensku sa predstavili hviezdy ako 50 Cent, Rita Ora, Tom Walker, Macklemore, Inna, Ray Dalton, Dennis Lloyd, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Tiësto a ďalší. Festival začal silným line-upom hneď v prvý deň, keď na hlavnom pódiu vystúpili Yael & Tian Moon, Dennis Lloyd, Rosa Linn, Calin & Viktor Sheen, Rita Ora a večer zavŕšil americký raper a hip-hopová legenda 50 Cent.

Sobota ponúkla ďalšie zvučné mená ako Dianah Kay, GIMS, Welshly Arms a Macklemore. Festival Lovetsream však musel byť dočasne prerušený a to kvôli nepriaznivému počasiu. Silný dážď a blesky spôsobili hodinovú prestávku pred vystúpením Macklemora, čo viedlo k tomu, že plánované vystúpenie Dimitri Vegas & Like Mike bolo presunuté na nedeľu. Napriek tomu Macklemore predviedol nezabudnuteľnú šou, ktorá uzavrela sobotný program vo veľkom štýle. Našťastie sa v kvôli počasiu neodohrala podobná situácia, ako v prípade festivalu Pohoda. 

Nedeľný program sa preto mierne popresúval, aby dvojica Dimitri Vegas & Like Mike mohla vystúpiť. Deň odštartoval DJ Regard, nasledovali Fast Boy, The Kolors, Ray Dalton, Tom Walker, Inna a DJ Tiësto, ktorí zabezpečili skvelý záver festivalu. Návštevníci, ktorí si nemohli sobotňajší program užiť naplno dostali od organizátorov možnosť zúčastniť sa programu aj v nedeľu. Týmto sa ukončil jeden z najväčších festivalov, aký Slovensko kedy videlo. 

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Najnovšie videá

Trendové videá