Tajná metóda úspešných zvyšuje výkon a pomáha proti prokrastinácii. Odborníci odhalili kľúčové zásady (NÁVOD)

  • Energy manažment ťa vylieči z prokrastinácie
  • Stačí sa riadiť niekoľkými jednoduchými zásadami
  • Každý človek má iný typ myslenia, takto zistíš, ktorý si
energy manažment
Ilustračný obrázok Archív Canva
  • Energy manažment ťa vylieči z prokrastinácie
  • Stačí sa riadiť niekoľkými jednoduchými zásadami
  • Každý človek má iný typ myslenia, takto zistíš, ktorý si

V dnešnej dobe sa neustále snažíme byť lepší, efektívnejší, podávať väčší a väčší výkon. Často sa preto zameriavame na manažment času ako na kľúčový faktor úspechu. Ale čo ak existuje iný, možno ešte dôležitejší aspekt na zvýšenie produktivity? Energetický manažment je prístup, ktorý posúva tradičné vnímanie efektivity na úplne novú úroveň.

Namiesto toho, aby sme sa sústredili na to, ako čo najlepšie využiť každú minútu, sa zameriavame na to, ako efektívne využívať našu energiu. A to či už fyzickú, mentálnu alebo emocionálnu. Správne pochopenie energetického manažmentu dokáže pomôcť spĺňať ťažké pracovné úlohy. Taktiež je liekom na prokrastináciu.

Manažment energie dokáže posunúť na vyššiu úroveň nielen jednotlivca, ale aj akýkoľvek biznis. No a v neposlednom rade princípy tohto manažmentu ti pomôžu žiť oveľa pokojnejší život.

Energy manažment vs. time manažment

Aj keď sa to môže zdať, manažment času a energie nie sú ani protiklady, ani to isté. Odrážajú totiž dva rôzne spôsoby myslenia o produktivite. Zatiaľ čo časový manažment hovorí o vynaložení najväčšieho úsilia v obmedzenom čase, energetický manažment začína zvnútra. To znamená, že ľudia sa snažia zo seba dostať čo najviac vo všetkom, čo robia. Čo je teda energetický manažment?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Herrmann International, Brainz, LinkedIn

Najnovšie videá

Trendové videá