Voyo predplatné na 7 dní ZADARMO? Sleduj Love Island, Farmu či Dunaj k vašim službám

Futbal zadarmo na Voyo.sk
Voyo.sk

Voyo od začiatku svojho fungovania pomaly, ale isto ponúka čoraz viac možností, čím výrazne obohacuje svoj obsah. Sledovatelia majú, okrem streamovania živého vysielania TV Markíza, možnosť pozrieť si na požiadanie veľké množstvo zábavných programov, reality show, seriálov alebo spravodajských relácií.

Týmto sa Voyo pre vás stáva vstupnou bránou do fantastického sveta zábavy, v ktorom si môžete vychutnať nekonečné množstvo televíznych zážitkov. Preto neváhajte a sledujte na požiadanie svoje obľúbené zábavné relácie, seriály či spravodajstvo. Táto kvalitná online platforma vám umožní získať prístup k pestrej ponuke programov TV Markíza, ktoré môžete sledovať na všetkých svojich obľúbených zariadeniach, kedykoľvek vám to vyhovuje.

Čo je Voyo?

Voyo.sk možno pokojne nazvať špičkovou online platformou, ktorá vám na požiadanie umožňuje sledovať na všetkých vašich obľúbených zariadeniach pestrú ponuku populárnych relácií TV Markíza. Do vašich domácností prináša zábavu na vysokej úrovni, a to vďaka svojmu komplexnému rozhraniu a schopnosti kombinovať výhody televízneho vysielania s pružnosťou online sledovania.

Voyo je vďaka moderným technologickým riešeniam a aplikáciám nielen pre televízne prijímače, ale aj pre smartfóny pre všetkých stále na dosah ruky. Využite služby Voyo ešte dnes a užívajte si kvalitu televízie, ktorá je schopná prispôsobiť sa vašim potrebám. Voyo vám prinesie plnohodnotnú zábavu, nudiť sa zaručene nebudete!

V súčasnosti enormne vzrástla popularita online video obsahu a potreba sledovania televízie prostredníctvom internetu. Práve toto využila TV Markíza, jedna z vedúcich slovenských televízií. Rozhodla sa vytvoriť vlastnú online platformu, ktorou by divákom umožnila prístup k svojmu televíznemu obsahu s možnosťou jeho sledovania na internete. Takto dosiahla rozšírenie svojho diváckeho publika, ktorému umožnila sledovať obľúbené programy a seriály kdekoľvek a kedykoľvek.

slovan-voyo-zadarmo
zdroj: Voyo.sk

Ako sme už spomenuli, Voyo svoj obsah postupne rozširuje. Okrem streamovania živého vysielania TV Markíza, máte možnosť pozrieť si na požiadanie veľké množstvo reality show, zábavných programov, seriálov alebo spravodajských relácií. Prehľad ponúkaného televízneho obsahu si môžete pozrieť nižšie v tomto článku.

Dôkazom toho, že sa Voyo neustále vyvíja, zdokonaľuje a napreduje, je aj fakt, že ponúka obsah, ktorý nie je dostupný na iných online platformách. Toto možno nazvať exkluzivitou. Potrebám moderného diváka sa prispôsobuje aj tým, že v aplikáciách pre televízie a smartfóny si môžete Voyo ľahko stiahnuť a svoje obľúbené programy sledovať v HD kvalite.

Dovoľujeme si tvrdiť, že Voyo je dnes pre slovenského diváka jednou z najdôležitejších online platforiem, a to z viacerých dôvodov.

Nielenže ponúka širokú škálu programov TV Markíza, ale tiež umožňuje sledovať tieto programy na viacerých zariadeniach. Právom teda možno Voyo považovať za jedného z najvýznamnejších aktérov na slovenskom mediálnom a televíznom trhu.

Novinka! Voyo Maximum

Voyo Maximum je novinka, ktorá ponúka špičkový svetový aj domáci futbal.

Pozrite si Slovan alebo slovenské ligy ako napríklad:

  • Niké ligu, 
  • Ligu majstrov UEFA,
  • Premier League,
  • LaLigu,
  • Bundesligu a iné prestížne futbalové ligy.

Ak ste skôr fanúšikom, svet rýchlych F1  strojov je presne pre vás. Určite vás  potešia živé prenosy z Formula 1, pretekov MotoGP a WorldSBK. 

Stále málo? 

Je tu niečo aj pre nadšencov bojových športov. Na Voyo máte možnosť sledovať exkluzívne živé vysielania z organizácií UFC, KSW, PFL, Bellator, ako aj česko-slovenskej RFA – Real Fight Areny.

slovan-voyo
zdroj: Voyo.sk

História Voyo

Počiatky služby Voyo siahajú do roku 2012, kedy bola táto služba oficiálne spustená. Na slovenskom televíznom trhu išlo o prvú lastovičku, keďže TV Markíza ponúkla prístup k svojmu televíznemu obsahu prostredníctvom internetu.

Služba vznikla so zámerom poskytnutia nového prístupu k televíznemu obsahu. Jedinečnosťou je, že je spojená s populárnou slovenskou televíziou Markíza, ktorá sa môže pýšiť naozaj pestrým televíznym obsahom. Divák tak môže sledovať rozmanité relácie a programy vrátane ich archívov.

Voyo sa tak stáva akýmsi mostom medzi svetom tradičného sledovania televízneho vysielania a svetom moderného digitálneho streamovania televízneho obsahu na vyžiadanie.

Dnes je Voyo svojou rastúcou popularitou už pevnou a dôležitou súčasťou slovenského televízneho a mediálneho ekosystému.

Unikátne aspekty

Voyo pre svojich predplatiteľov zabezpečuje exkluzívny prístup k televíznemu obsahu TV Markíza. Znamená to, že užívatelia, ktorí sa rozhodnú využiť túto službu, môžu byť medzi prvými, ktorí vzhliadnu nové slovenské seriály, zábavné relácie či talkshow. Týmto spôsobom si prídu na svoje všetci diváci, ktorí chcú mať prístup k aktuálnemu televíznemu obsahu. 

Ďalšou unikátnou stránkou tejto služby je, že ponúka možnosť sledovania archívov množstva relácií a programov, ktoré divák z nejakého dôvodu zmeškal počas pôvodného vysielania. Tento aspekt robí Voyo atraktívnym pre tých divákov, ktorí chcú mať prístup k starším epizódam svojich obľúbených relácií. Na vyžiadanie si ich môžu bez problémov pozrieť.

Okrem sledovania aktuálneho obsahu alebo obsahu z archívov poskytuje Voyo aj možnosť stiahnuť si obsah na offline sledovanie. Týmto pre svojich užívateľov zvyšuje prístupnosť a vychádza v ústrety tým divákom, ktorí buď cestujú, alebo nemajú neustály prístup k internetu. 

Služba Voyo je dostupná na rôznych zariadeniach vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov. Toto divákom umožňuje sledovať svoj obľúbený televízny obsah na akomkoľvek zariadení, ktoré majú k dispozícii.

Pre tých, ktorí chcú svoje obľúbené programy sledovať nepretržite, teda bez prerušovania, ponúka Voyo vo vybraných predplatných plánoch možnosť sledovania programov bez reklám.

Vďaka týmto unikátnym aspektom, ako aj spojeniu s TV Markíza, sa služba Voyo stala významným hráčom na slovenskom trhu streamovacích služieb a ponúka pestrý a zábavný zážitok pre všetkých svojich užívateľov.

slovan-voyo-startitup-_main_image
zdroj: Voyo.sk

Ako zaplatiť Voyo?

Voyo v snahe prispôsobiť sa potrebám rozličných typov divákov, dáva na výber rôzne tarify.

Výber tarify môže zahŕňať bezplatné možnosti s obmedzeným obsahom, ale aj platené tarify, ktoré umožňujú prémiový obsah, viac funkcií a kvalitnejšie sledovanie. Tieto tarify umožňujú divákom byť flexibilní v tom, ako chcú službu Voyo využívať.

Kompletný prehľad služby Voyo.sk

Voyo.sk je dôsledne prepojené s TV Markíza, jednou z popredných slovenských televízií. Toto prepojenie umožňuje divákom prístup k množstvu televíznych relácií, seriálov a programov, ktoré boli na TV Markíza odvysielané.

Bez ohľadu na to, či máte radi seriály, reality show alebo aktuálne spravodajské relácie, Voyo.sk vám ponúka komplexný prístup k tomuto obsahu.

Ako Voyo funguje?

Ako sme už spomenuli, Voyo je populárna slovenská online platforma nielen na streamovanie, ale aj na sledovanie rôznych programov. Ponúka širokú škálu obsahu z oblasti televízie, filmov, seriálov, reality show či spravodajstva.

Je prevádzkovaná televíziou Markíza, jednou z najväčších televízií na Slovensku. Užívatelia si tu môžu vyhľadávať obsah podľa rôznych kategórií a žánrov. Po výbere obsahu môžu obsah priamo streamovať na svoje zariadenie, ako je napríklad počítač, smartfón, tablet alebo televízor.

Voyo ponúka kvalitné streamovanie vo vysokom rozlíšení, takže si môžete vychutnať obsah vo vynikajúcej kvalite.

Samozrejme, okrem bezplatného obsahu ponúka Voyo aj tzv. prémiové obsahy, televízny  archív Markízy, Voyo filmy či Markíza doma, ku ktorým môžete získať prístup prostredníctvom predplatného. Prémiový obsah môže zahŕňať ďalej exkluzívne seriály, predpremiéry a televízny obsah bez reklám.

Voyo je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú na svojich zariadeniach sledovať slovenskú televíziu alebo iný obsah, a to hlavne vtedy, keď im to najviac vyhovuje. Táto platforma ponúka široký výber obsahu, ako aj možnosť prispôsobiť si svoje sledovacie preferencie.

Voyo štart: Základná verzia

Pre tých, ktorí si chcú vychutnať obsah služby Voyo zadarmo bez toho, aby platili predplatné, existuje verzia Voyo štart. Je to bezplatná verzia, ktorá poskytuje obmedzený, ale stále zaujímavý výber programov TV Markíza, do ktorého patria reality show a populárne seriály.

Verzia Voyo štart je však dostupná iba pre zákazníkov DIGI Slovakia alebo Telekomu, a to v rámci ich paušálnych balíčkov.

Ak máte teda predplatené služby jedného či oboch týchto operátorov, určite sa informujte na možnosť využívania služby Voyo štart zadarmo. Táto služba vám umožní prehratie 5 videí každých 30 dní. Prostredníctvom nej môžete sledovať všetky tituly knižnice Voyo okrem Prémiového Voyo obsahu (Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film), športu, živého vysielania a funkcie sťahovania do offline režimu.

Napríklad Voyo Telekom bude pre vás skvelý spôsob, ako si vychutnať svoje obľúbené programy bez akéhokoľvek mesačného poplatku.

Voyo predplatné: Rozšírené možnosti

Ak chcete, aby vaše zážitky zo sledovania programov na Voyo.sk boli ešte plnohodnotnejšie, môžete zvážiť predplatné. S predplatným získate prístup k širšiemu výberu televízneho obsahu, množstvu seriálov a relácií, ako aj k možnosti sledovania obsahu bez reklám. Týmto spôsobom si môžete vychutnávať vaše obľúbené programy s maximálnym komfortom.

Voyo.cz od spoločnosti Nova

Voyo.cz od spoločnosti Nova je vlastne česká variácia služby Voyo. Nájdete tu aktuálne epizódy populárnych seriálov a veľké množstvo exkluzívneho obsahu vrátane doposiaľ neodvysielaných epizód programov z produkcie TV Nova.

Ďalej tu nájdete špeciálnu sekciu s obsahom pre deti, športové prenosy a záznamy z kanálov Nova Sport 1 a Nova Sport 2, živé vysielanie kanálov televízie Nova vrátane prémiových kanálov Nova Sport 1 a 2, Nova International, Markíza International, Voyo Special podľa aktuálnych vysielacích práv a archív produkcie TV Nova.

Filmy a programy na Voyo sú k dispozícii online s českým dabingom alebo v originálnom znení s českými titulkami. Rozsah ponúkaných titulov, ako aj titulov v českom dabingu sa môže časom meniť. Aktuálnu ponuku vždy nájdete po prihlásení sa do svojho profilu v rámci služby Voyo.

Voyo ZADARMO?

Ako pozerať Voyo zadarmo? Vo všeobecnosti, hoci je predplatné skvelou voľbou, niektoré programy a epizódy sú na Voyo.sk občas dostupné aj zadarmo. Využitím tejto možnosti môžete obsah Voyo takpovediac “ochutnať” a rozhodnúť sa či je pre vás táto služba to pravé.

Ak vás vzhliadnutý obsah zaujme a do služby Voyo sa budete registrovať po prvýkrát, máte možnosť vyskúšať si predplatné Voyo na skúšku, a to na 7 dní zdarma. 

Pri aktivácii skúšobného obdobia sa vám v priebehu prvých 7 dní (168 hodín od aktivácie) platba za službu Voyo nestrhne.

Bude vám zablokovaná iba čiastka 0,01 € slúžiaca pre overenie správnosti platobných údajov, ktoré budú pripravené pre vaše prípadné budúce predplatné. Následne je len na vás či budete Voyo využívať aj naďalej, alebo ho ešte pred vypršaním skúšobnej doby ukončíte.

Pokiaľ naplánovanú platbu predplatného nezrušíte, po vypršaní 7-dňového skúšobného obdobia (168 hodín od aktivácie) dôjde k platbe vo výške 5,99 €, a tým aj k aktivácii Voyo  predplatného.

S Voyo predplatným sú nastavené opakované platby a každých 30 dní dôjde k automatickej obnove predplatného. Počas skúšobnej doby však nie je možné sledovať športový obsah (vrátane Fortuna ligy), tituly Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film a živé vysielanie staníc Markíza, Doma, Dajto, Krimi, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International.

Ďalšou možnosťou sledovania služby Voyo zadarmo je Voyo štart prostredníctvom operátorov Telekom alebo DIGI Slovakia.

voyo-zadarmo-sport
zdroj: Voyo.sk

Voyo Live: Živé vysielanie

Voyo Live vám umožňuje sledovať živé vysielanie TV Markíza online. Toto je ideálne najmä  pre tých, ktorí chcú byť v obraze, chcú  mať prehľad o dôležitých spoločenských udalostiach, športových podujatiach a spravodajských reláciách. Voyo vám umožní sledovať vysielanie TV Markíza aj v reálnom čase, ako keby ste sedeli pred televízorom.

Voyo Doma: Sledovanie obľúbenej stanice

Pre tých, ktorých najobľúbenejšiu televíznou stanicou je stanica Doma, ponúka Voyo jej sledovanie naživo. To znamená, že si svoje obľúbené programy môžete vychutnávať  bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. 

Obľúbené relácie, ktoré na Voyo môžete sledovať

Poďme teraz k tým najobľúbenejším reláciám, ktoré na Voyo môžete sledovať. Zameriame sa predovšetkým na tie slovenské. Veľkou výhodou služby Voyo je, že na platforme je možné viaceré tituly sledovať ešte predtým, ako sa vôbec objavia na televíznych obrazovkách. Vďaka tejto možnosti si teda môžete mnoho obsahu vychutnať ešte oveľa skôr.

Aké teda sú alebo boli niektoré z obľúbených relácií a reality show, ktoré si diváci môžu alebo mohli na Voyo užiť?

Ruža pre nevestu

Táto populárna slovenská reality show, ktorú môžete sledovať na platforme Voyo Markíza, prináša fascinujúci pohľad na svet zábavy, romantiky, konfliktov a dobrodružstva.

Predstavuje jedinečný formát reality show, kde sa skupina súťažiacich mužov snaží získať srdce a priazeň jednej z neviest. Ide o súťaž, v ktorej sa kombinujú rôzne výzvy, úlohy a romantické rande. Tieto majú za cieľ napovedať ženíchovi, ktorá nevesta je pre neho tá pravá. Na konci sezóny jedna žena získa „ružu“ a stane sa víťazkou a partnerkou vybraného muža.

Ruža pre nevestu je na Voyo známa svojou emocionálnou intenzitou a vzrušujúcimi momentami, ktoré často vyvolávajú napätie a súťaživosť medzi ženami usilujúcimi sa získať srdce jedného muža. 

Aby súťažiace získali dôveru a priazeň budúceho ženícha, musia preukázať svoje kvality, charakter a romantické gestá. 

Markíza živé vysielanie vrátane jej online platformy Voyo je miestom, kde Ružu pre nevestu, ale aj iný obsah tohto druhu môžete sledovať aj po odvysielaní celej série. Táto reality show je obľúbená nielen medzi slovenskými divákmi, ale aj medzi tými, ktorí vyhľadávajú romantický a súťaživý obsah.

Ak máte radi napínavé momenty, romantiku a súťaž v jednom, potom je Ruža pre nevestu na Voyo pre vás tou správnou voľbou.

S online prístupom prostredníctvom Voyo Markíza môžete sledovať túto reláciu kedykoľvek a kdekoľvek podľa svojich preferencií.

Farma

Pravdepodobne najsledovanejšia slovenská reality show je reality show Farma, ktorú môžete taktiež sledovať na platforme Voyo. Táto relácia ponúka jedinečný pohľad na svet vidieckeho života, súťaživosti a dobrodružstva.

Hlavným cieľom show je zmeniť životy mnohých účastníkov. Súťažiaci, známi ako farmári, prichádzajú na vidiecku farmu, kde musia čeliť rôznym výzvam a úlohám spojeným s poľnohospodárskym životom. Okrem toho musia budovať vzťahy, spolupracovať a často  prekonávať svoje vlastné limity. Farmári sú vystavovaní rôznym úlohám a výzvam, ktoré testujú ich schopnosti a odolnosť.

Čaro Farmy teda spočíva nielen v samotných úlohách, ako je pestovania plodín alebo starostlivosť o zvieratá, ale aj v sociálnych interakciách medzi farmármi. Súťažiaci musia spolupracovať, vytvárať spojenectvá a niekedy sa ocitnú v naozaj zložitých situáciách. Show tak prináša dynamiku vzťahov a emócií medzi účastníkmi.

Dĺžka každej série Farmy môže byť rôzna, ale obvykle trvá niekoľko týždňov alebo  mesiacov. Počet epizód sa tiež môže meniť v závislosti od formátu danej série.

Táto reality show je na Voyo obľúbená nielen pre svoje súťaživé momenty, ale aj preto, že tu diváci môžu vidieť, ako sa farmári vyrovnávajú s výzvami vidieckeho života.

Show na televízne obrazovky prináša autentický pohľad na odlišný spôsob života a odhaľuje, ako sa účastníci prispôsobujú novým okolnostiam a výzvam.

Na platforme Voyo Markíza môžete túto reality show sledovať aj po jej odvysielaní. Tento benefit je extra výhodný pre tých, ktorí nemajú možnosť vidieť všetky epizódy vysielané v televízii. Preto Voyo ponúka možnosť sledovať archívne epizódy a obsah na požiadanie, čo umožňuje prístup k obsahu kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Z jednotlivých sérií priniesla napríklad Farma 2022 ešte viac vzrušenia a dobrodružstva. Počas tohto roka bola aktuálna Farma 14. Známy a veľmi sledovaný bol napríklad Farma Duel, ktorý testoval schopnosti a odolnosť farmárov.

Odkaz pre tých, ktorí by chceli získať viac informácií o jednotlivých sériách show – hľadajte vo vašom vyhľadávači „Farma 14 Wikipedia“ alebo „Farma Wikipedia“. Tieto zdroje obsahujú užitočné informácie o histórii a vývoji show, ako aj o jednotlivých sériách a súťažiacich.

Môžete sa dozvedieť viac o minulých i súčasných sezónach vrátane charakteristík účastníkov a prebiehajúcich výziev.

Známou bola napríklad Farma 4, z ktorej vzišla napríklad mediálne známa tvár Jana Hrmová.

Ak nestíhate sledovať epizódy reality show Farma v čase ich vysielania v televízii, nebojte sa, pretože na platforme Voyo Markíza nájdete možnosť sledovať aj uplynulé série. Nájdete tu program Farma 14 Online a archívne epizódy predošlých sérií. 

Týmto spôsobom môžete byť v obraze a sledovať svojich obľúbených farmárov v akcii, kedykoľvek budete mať čas.

Pre fanúšikov reality show a tých, ktorí hľadajú ešte viac súťaživosti, existuje aj Farma Xtra 14, ktorá prináša ešte náročnejšie úlohy a vzrušujúcejšie súťaže. Toto vydanie Farmy je určené  pre tých, ktorí túžia po ešte väčších výzvach a dobrodružstvách.

Rovnako tak posledné série – Farma 13 a Farma 14 – priniesli nových farmárov a nové úlohy. Možno povedať, že každá séria prináša nové prekvapenia a zvraty, čo udržuje divákov v napätí a zabezpečuje, že Farma zostáva jednou z najpopulárnejších reality show na slovenskom televíznom trhu.

Jednou z najvzrušujúcejších aspektov Farma 14 sú „Farma 14 súťažiaci”. Títo odvážlivci  prichádzajú na vidiecku farmu s cieľom prekonať náročné výzvy a v rámci súťaže dosiahnuť významné úspechy. Ďalším zaujímavým momentom tejto série je Farma 14 Duel.

Duely sú súťažné momenty, kde dvaja farmári súťažia v rôznych disciplínach a úlohách. Často sú napínavé a prinášajú vzrušujúce súťaživé okamihy. Zahŕňajú fyzické a mentálne výzvy, ktoré testujú farmárov a určujú ich schopnosti.

No a na čo sa môžete tešiť teraz? No predsa na Voyo Farma 15! Aktuálne si môžete užiť už 15 sériu tejto show, ktorú môžete sledovať práve na Voyo.

Okrem klasickej reality show je tu možnosť sledovať aj Farmu Xtra. Ide o špeciálnu edíciu obľúbenej reality show Farma, ktorú môžete sledovať exkluzívne na platforme Voyo. Táto edícia je zaujímavá tým, že prináša divákom ešte viac vzrušenia a dobrodružstva.

Farma Xtra často zahŕňa náročnejšie úlohy a súťaže pre farmárov, čo vedie k intenzívnym súťažiam a vzrušujúcim momentom. Prináša unikátny obsah a súťažné výzvy, ktoré udržia fanúšikov reality show v napätí a poskytnú im nový pohľad na farmársky život.

Sledovanie Farma Xtra na Voyo Markíza vám umožní byť svedkom ešte súťaživejšieho a náročnejšieho aspektu tejto obľúbenej reality show.

Týmto spôsobom táto show pokračuje v poskytovaní zábavy, vzrušenia a dobrodružstva pre fanúšikov reality show, ktorí si túto unikátnu reláciu obľúbili.

Výzvy, dobrodružstvo a súťaživosť – to je to, čo môžete očakávať v reality show Farma. S rôznymi sériami a zmenami v obsahu a formáte ponúka tento program nekonečný zábavný zážitok pre fanúšikov reality show. Na platforme Voyo Markíza môžete byť vždy v obraze a sledovať svojich obľúbených farmárov v akcii.

Love Island

Reality show Love Island na Voyo Markíza je predovšetkým o romantike, vzťahoch a súťaži o lásku. Je fenoménom reality show, ktorý sa preslávil svojím zameraním na romantiku, vzťahy a vzrušujúcu súťaž o lásku. Sledovatelia tejto relácie sú svedkami jedinečného experimentu, ktorý testuje, ako rýchlo a vášnivo môžu vznikať nové vzťahy.

Hlavným cieľom show Love Island je nájsť skutočnú lásku. Súťažiaci, známi ako „islanderi“, prichádzajú na krásne miesto, kde majú príležitosť spoznať nových ľudí, vytvoriť vzťahy a zároveň súťažiť o hodnotnú odmenu. 

Cieľom nie je len vyhrať súťaž, ale tiež nájsť svojho životného partnera.

Séria Love Island obvykle začína tým, že skupina mladých ľudí prichádza na tropické miesto. Tu sú súťažiaci rozdelení na mužské a ženské vily. Všetci musia spolu bývať, získavať si vzájomnú pozornosť a nadväzovať romantické vzťahy. 

V rámci súťaže môžu “islanderi” meniť svojich partnerov, a to v závislosti od ich osobných preferencií a súťažných úloh.

Najzaujímavejšou časťou Love Island je možnosť hlasovania divákov. Diváci môžu mať aktívnu úlohu v rozhodovaní o osude “islanderov” tým, že hlasujú za svojich obľúbených a za tých, ktorých chcú vidieť, ako pokračujú vo vzťahu. To dodáva súťaži ešte viac napätia a neistoty.

Love Island tiež zahŕňa rôzne výzvy a úlohy pre obyvateľov vily, ktoré môžu testovať ich vzťahy a odhaľovať ich pravé emócie. Okrem toho sa v relácii vyskytujú emocionálne momenty, hádky a náhle zvraty, čo ju robí ešte zaujímavejšou a dynamickejšou.

Dĺžka každej série Love Island sa môže líšiť, ale obvykle trvá niekoľko týždňov až mesiacov. Počet epizód a trvanie súťaže závisia od konkrétnej série a formátu.

Na platforme Voyo Markíza môžete sledovať Love Island online a získať prístup k archívnym epizódam, ako aj k aktuálne odvysielaným sériám. To vám umožňuje byť v obraze a sledovať romantiku a súťaž o lásku na Love Island kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Love Island sa stal jedným z obľúbených programov pre fanúšikov reality show, ktorí hľadajú zábavu, romantiku a vzrušenie. Relácia je známa svojím jedinečným konceptom a dynamikou, čo ju robí jednou z najpopulárnejších reality show v súčasnej dobe.

S Love Island CZ/SK online na Voyo Markíza môžete sledovať romantiku a vzťahy, ktoré sa vyvíjajú v tejto súťaži o lásku. Táto show má rôzne verzie, ako je napríklad Love Island Slovensko či Love Island cz/sk online.

Mama na prenájom

Seriál „Mama na prenájom“ je dojemný a napínavý príbeh, v ktorom sa dve rodiny spoja vďaka náhode a túžbe malého dievčatka nájsť svoju mamu. 

Úspešný gynekológ Martin Toman a jeho otec Ed vychovávajú škôlkarku Hanku, ktorej mama odišla z domu tak dávno, že si ju Hanka vôbec nepamätá. 

Martin neuvážene sľúbil Hanke, že na jej šieste narodeniny príde mama a teraz sa snaží  tento sľub splniť. Neočakávanú pomoc nájde v osobe nespútanej a trochu bláznivej Nade  Vernerovej, ktorá spolu so svojím otcom Dušanom a súrodencami Beátou a Jurajom prevádzkuje rodinnú reštauráciu.

Aj v Nadinom živote chýba matka, čo Hanku a Naďu vlastne spája. Stretnutie Nade a Martina spustí sled nečakaných udalostí, ktoré prepletú obe rodiny, odhalia temné tajomstvá minulosti a dajú Hanke nádej, že jedného dňa naozaj nájde svoju vysnívanú mamu.

MasterChef

MasterChef je populárna slovenská reality show, ktorá testuje kulinárske schopnosti a súťaživého ducha jej účastníkov. Formát relácie je založený na tom, že skupina súťažiacich, známych ako kuchári, musia pod dohľadom profesionálnych kuchárov variť a pripravovať rôzne jedlá.

Hlavným cieľom relácie MasterChef je identifikovať najlepšieho kuchára, ktorý preukáže najdokonalejšie kulinárske zručnosti a schopnosti. Súťažiaci musia čeliť náročným výzvam, ktoré zahŕňajú prípravu rôznych jedál, od predjedla a polievky až po hlavné jedlo a dezert.

Jedným z charakteristických rysov tejto kuchárskej súťaže je časový tlak, ktorý kuchári zažívajú. Jedlo musia pripraviť v obmedzenom čase, pričom kvalita, chuť a presnosť sú kľúčovými faktormi hodnotenia.

V rámci súťaže sú hodnotení odbornými porotcami, ktorí posudzujú výsledky a rozhodujú, ktorý kuchár bude v súťaži pokračovať a ktorý končí.

MasterChef však nie je len o kulinárskych zručnostiach, ale aj o súťaživosti a vášni pre varenie. Súťažiaci majú príležitosť ukázať svoju kreativitu, inovácie v kuchyni a schopnosti riešiť náročné výzvy. Zároveň sa od profesionálnych kuchárov priučia novým grifom, čím si  zlepšujú svoje zručnosti.

Relácia sa stala obľúbenou voľbou pre fanúšikov kulinárskych súťaží a reality show. Diváci môžu sledovať, ako sa súťažiaci snažia zvládnuť náročné úlohy a čelia kulinárskym výzvam v snahe stať sa najlepším kuchárom a zvíťaziť.

Na nože

Na obrazovky TV Markíza sa vracia populárna gastronomická reality šou „Na nože“ známa aj pod názvom „Áno, šéfe!“ v Česku a na Slovensku, kde ju popularizoval šéfkuchár Zdeněk Pohlreich.

V slovenskej verzii bude divákom tentokrát predstavený renomovaný šéfkuchár Martin Novák, ktorý je ocenený viacerými prestížnymi oceneniami a nebojí sa byť prísnym kritikom.

V tejto reality show sa snaží pomôcť reštauráciám, ktoré sa z rôznych dôvodov dostali do krízových situácií. Kým majitelia týchto reštaurácií budú mať možnosť počúvať rady skúseného odborníka, bude sa k nim vracať aj skrytá kamera, aby si overila či došlo k zlepšeniu.

„Na nože“ je formát plný emócií a diváci TV Markíza sa pri jeho sledovaní určite nebudú nudiť.

S hlavou v oblakoch

Seriál „S hlavou v oblakoch“ sleduje príbeh dvoch odlišných ľudí Sanem a Cana, ktorí majú síce absolútne protikladné životné skúsenosti, ale napokon v srdci Istanbulu nachádzajú lásku a jeden druhého.

Sanem žijúca v tichej štvrti pri mori sa ocitne uprostred chaotického sveta firemných intríg a podvodov vo veľkom meste. V tomto prostredí stretne Cana, svetobežníka, ktorý nie je ochotný opustiť svoj cestovateľský život kvôli firmám svojho otca. Spolu sa vydajú na horskú dráhu, ktorá je plná romantiky, zábavy, ale aj žiarlivosti a nespútaného dobrodružstva.

Seriál „S hlavou v oblakoch“ možno nazvať emocionálnym a dobrodružným príbehom dvoch odlišných ľudí, ktorí objavia lásku uprostred nástrah a vzrušenia veľkého mesta.

Voyo prihlásenie

Tu je stručný návod, ako sa prihlásiť na platformu Voyo Markíza:

Krok 1: Otvorenie webovej stránky Voyo Markíza

Začnite tým, že otvoríte váš internetový prehliadač a zadáte do adresného riadka webovú stránku Voyo Markíza. Stačí zadať „www.Voyo.markiza.sk“ do adresy prehliadača.

Krok 2: Nájdenie možnosti prihlásenia

Po otvorení webovej stránky Voyo Markíza hľadajte možnosť prihlásenia. Táto možnosť by mala byť umiestnená v hornej časti stránky alebo v menu. 

Krok 3: Vloženie prihlasovacích údajov

Kliknite na možnosť „Prihlásenie“ a budete presmerovaný na prihlasovaciu stránku. Tu budete musieť zadať svoje prihlasovacie údaje, ktoré môžu zahŕňať váš e-mail alebo používateľské meno a heslo.

Krok 4: Kliknutie na „Prihlásiť sa“

Po zadaní svojich prihlasovacích údajov kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“ alebo ekvivalentnú možnosť. Po úspešnom prihlásení budete mať prístup k obsahu na platforme Voyo Markíza.

Toto je základný postup prihlásenia na platformu Voyo Markíza. Dôležité je, aby ste mali svoje správne prihlasovacie údaje a starostlivo s nimi zaobchádzali. V prípade straty alebo zabudnutia hesla existujú možnosti obnovy, ktoré vám umožnia obnoviť prístup k vášmu účtu. Pre ďalšie informácie alebo technickú podporu sa môžete obrátiť na oficiálnu webovú stránku Voyo Markíza alebo zákaznícku podporu tejto platformy.

Ako zaplatiť Voyo? Rýchly návod

Tu je je stručný návod, ako zaplatiť za prémiový obsah na platforme Voyo Markíza:

Krok 1: Prihlásenie na váš účet

Na začiatku budete musieť byť prihlásení do svojho existujúceho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak nemáte účet, budete si musieť jeden vytvoriť, a to podľa predchádzajúceho návodu o registrácii.

Krok 2: Prechod do sekcie platby

Po prihlásení sa do svojho účtu prejdite na webovej stránke Voyo Markíza do sekcie platby alebo do prémiového obsahu. Túto možnosť obvykle nájdete v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Výber platobnej možnosti

Nasledujúcim krokom je výber žiadanej platobnej metódy. Voyo Markíza zvyčajne poskytuje viacero možností, ako je platba kreditnou kartou, bankovým prevodom alebo inými elektronickými platobnými metódami. Vyberte si tú, ktorá vám vyhovuje najviac.

Krok 4: Zadanie údajov o platbe

Zadajte potrebné údaje o platbe vrátane čísla kreditnej karty, dátumu vypršania jej platnosti a iných informácií, ktoré sú požadované pre vašu zvolenú platobnú metódu.

Krok 5: Overenie platby

Pred dokončením platby sa uistite, že ste zadali všetky údaje správne. Potom môžete dokončiť platbu kliknutím na tlačidlo „Zaplatiť“ alebo na ekvivalentnú možnosť.

Krok 6: Potvrdenie platby

Po úspešnej platbe by ste mali dostať potvrdenie o transakcii. Po obdržaní potvrdenia o platbe budete mať prístup k prémiovému obsahu na platforme Voyo Markíza.

Je dôležité mať na pamäti, že platba za prémiový obsah na platforme Voyo Markíza môže byť závislá od vášho zvoleného plánu a platobnej metódy. Uistite sa, že získate potrebné informácie o cenách a podmienkach ešte pred vykonaním platby. V prípade problémov s platbou alebo akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na zákaznícku podporu platformy Voyo Markíza pre pomoc a riešenie problémov.

Dá sa služba zrušiť – Ako zrušiť Voyo?

Tu je stručný návod, ako zrušiť svoj účet na platforme Voyo Markíza:

Krok 1: Prihlásenie do vášho účtu

Na začiatku budete musieť byť prihlásení do svojho existujúceho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak nie ste prihlásení, zadajte svoje prihlasovacie údaje, ktoré ste používali pri registrácii.

Krok 2: Prechod do sekcie nastavenia účtu

Po prihlásení sa prejdite na webovej stránke Voyo Markíza do sekcie „Nastavenia účtu“ alebo ekvivalentnú možnosť. Táto možnosť by mala byť obvykle nájdená v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Výber možnosti zrušenia účtu

V sekcii „Nastavenia účtu“ hľadajte možnosť „Zrušiť účet“. Kliknite na túto možnosť, aby ste začali proces zrušenia.

Krok 4: Potvrdenie zrušenia účtu

Budete požiadaný o potvrdenie zrušenia účtu. Uistite sa, že ste si to dôkladne premysleli, pretože zrušenie účtu bude nevratné a všetky vaše dáta a prístup k obsahu budú odstránené. Po potvrdení zrušenia budete môcť proces zrušenia účtu dokončiť.

Krok 5: Dokončenie zrušenia účtu

Po potvrdení zrušenia účtu budete požiadaný o dokončenie procesu. Dodatočné informácie môžu zahŕňať zaslanie potvrdzujúceho e-mailu alebo ďalších krokov na overenie vašej  totožnosti. Postupujte podľa pokynov, ktoré budú zobrazené na obrazovke.

Krok 6: Potvrdenie zrušenia

Po dokončení procesu zrušenia účtu by ste mali dostať potvrdenie o úspešnom zrušení. Váš účet na platforme Voyo Markíza bude zrušený a vy nebudete mať ďalší prístup ani k obsahu, ani k vašim údajom.

Dôležité je mať na pamäti, že zrušenie účtu na platforme Voyo Markíza je trvalé a nevratné. Pred vykonaním tohto kroku sa uistite, že ste si to dôkladne premysleli a že nemáte žiadne nezaplatené poplatky alebo iné záväzky voči platforme Voyo.

V prípade nejasností alebo akýchkoľvek problémov s procesom zrušenia môžete kontaktovať  zákaznícku podporu platformy Voyo Markíza.

Koľko stojí Voyo? Aké sú výhody predplatného?

Platforma Voyo Markíza ponúka svojim užívateľom mesačný cenový plán, a to s rôznymi výhodami a prístupom k obsahu.

Cena a výhody predplatného na Voyo Markíza môžu byť atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prístup k kvalitnému obsahu a výhody on-demand televízie.

Aktuálna Voyo cena je 5,99 eur mesačne za klasický balík (cena na rok 71,88 €) a Voyo Maximum stojí 11,99 € mesačne (cena na rok 143,88 €). Práve tento druhý balík je ideálny na sledovanie športu.

Výhody predplatného

  • Neobmedzený prístup k obsahu: Predplatitelia majú neobmedzený prístup k obsahu vrátane archívov relácií TV Markíza a exkluzívnych programov na Voyo Markíza.
  • Bez reklám: S predplatným sa môžete tešiť z obsahu bez reklám alebo reklám v obmedzenom množstve.
  • Počet zariadení: S predplatným môžete sledovať obsah na rôznych zariadeniach vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov.
  • Exkluzívny obsah: Predplatitelia môžu získať prístup k exkluzívnemu obsahu vrátane predpremiérových epizód a špeciálnych relácií.
  • Možnosť offline sledovania: Mnoho predplatných plánov umožňuje aj stiahnutie obsahu pre offline sledovanie, čo je výhodné pre cestovanie alebo sledovanie mimo internetového pripojenia.

Ceny a výhody predplatného na Voyo Markíza sa môžu meniť a aktualizovať v čase. Pred zakúpením predplatného je vhodné skontrolovať aktuálne cenové plány a dostupné funkcie na oficiálnej webovej stránke Voyo Markíza.

Predplatné môže byť atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prístup k kvalitnému obsahu a výhody on-demand televízie od TV Markíza.

Cena Voyo za rok je teda 71,88 € (ku dňu publikácie článku).

Porovnanie služby Voyo a konkurencie

Voyo Markíza je slovenská streamovacia služba prevádzkovaná televíziou Markíza. Je výnimočná tým, že poskytuje obsah vrátane archívov relácií TV Markíza, slovenských seriálov, športových programov a ďalších slovenských televíznych relácií. Ak máte radi slovenský obsah a chcete mať prístup k aktuálnym reláciám a reláciám, ktoré ste mohli zmeškať, Voyo Markíza môže byť skvelou voľbou. V kategórii Voyo Film však nájdete tiež množstvo skvelých titulov.

Poďme si teda ešte zhrnúť najdôležitejšie benefity služby Voyo:

  • Rozmanitý slovenský obsah: Voyo Markíza ponúka veľký výber slovenského obsahu vrátane archívov relácií TV Markíza. Toto je ideálne pre tých, ktorí radi sledujú slovenské seriály a iné zábavné programy.
  • Exkluzívny obsah: Služba Voyo čas od času uvádza exkluzívny obsah a predpremiéry, ktoré sú dostupné iba pre predplatiteľov. To znamená, že môžete byť medzi prvými, ktorí si pozrú nové seriály a programy.
  • Archív relácií: Voyo vám umožňuje sledovať relácie a programy, ktoré ste mohli zmeškať. Týmto spôsobom si môžete pozrieť staršie epizódy alebo relácie na vyžiadanie.
  • Offline sledovanie: Niektoré obsahy na Voyo je možné stiahnuť a sledovať offline. Toto je ideálne pre tých, ktorí cestujú alebo majú obmedzený prístup k internetu.
  • Prispôsobenie na rôznych zariadeniach: Voyo je kompatibilné s rôznymi zariadeniami vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov. To znamená, že môžete sledovať obsah na akomkoľvek zariadení, ktoré máte k dispozícii.
  • Možnosť sledovania bez reklám: Predplatné umožňuje sledovanie obsahu bez reklám, čo je veľkou výhodou pre tých, ktorí sa snažia o sledovanie programov s minimálnym prerušovaním.
  • Možnosť zrušenia kedykoľvek: Predplatné na Voyo je pružné, takže si môžete zrušiť službu kedykoľvek bez viazanosti na dlhodobé zmluvy.

Jednoducho povedané – Voyo ponúka veľké množstvo výhod, najmä pre tých, ktorí hľadajú slovenský obsah a slovenské relácie. S rozsiahlou knižnicou archívov relácií, exkluzívnym obsahom a možnosťou sledovať obsah offline, ide o službu, ktorá uspokojí množstvo televíznych fanúšikov.

Netflix

Ide o jednu z najpopulárnejších a najrozšírenejších streamovacích služieb na svete. S celosvetovou knižnicou obsahu a viac ako 200 miliónmi predplatiteľov je Netflix známy svojím obrovským výberom filmov, seriálov, dokumentov a iných originálnych obsahov.

Ponúka možnosť sledovať obsah v rôznych kvalitných rozlíšeniach vrátane 4K. Jeho výhody zahŕňajú rozsiahlu knižnicu, originálny obsah a možnosť sledovať obsah bez reklám. Netflix však nie je špecializovaný na slovenský obsah.

HBO

HBO sa preslávilo najmä svojimi kvalitnými seriálmi a filmami. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí majú radi temnejší a výnimočný obsah. S exkluzívnym prístupom k seriálom, ako je napríklad seriál „Hra o tróny“ a iným kvalitným obsahom si HBO získalo veľkú fanúšikovskú základňu.

Jeho hlavnými výhodami je zabezpečenie exkluzívneho prístupu k populárnym seriálom, ako aj ďalšie kvalitné originálne obsahy. Avšak v porovnaní s niektorými inými službami môže byť cena predplatného o niečo vyššia a ponuka filmov nie je až taká široká.

Disney+

Disney+ je skvelou voľbou pre fanúšikov Disneyho značiek vrátane Disneyho, Pixaru, Marvela, Star Wars a National Geographic. Táto služba ponúka obľúbené klasické Disneyho filmy, ako aj nový obsah a je vhodná najmä pre rodiny s deťmi.

Cena predplatného je pomerne prístupná, čo ju robí príťažlivou pre širokú škálu užívateľov. Rátajte však s tým, že  Disney+ nie je špecializovaný na obsah mimo Disneyho značiek a jeho knižnica nie je taká veľká ako knižnica Netflixu.

Záver

Vo voľbe medzi týmito službami všetko závisí hlavne od vašich osobných preferencií, požiadaviek a potrieb. Voyo Markíza je ideálnou voľbou, ak hľadáte slovenský obsah. Ak si chcete vychutnať rozsiahlu celosvetovú knižnicu obsahu a vlastný originálny obsah je tu pre vás Netflix.

HBO je ideálne pre tých, ktorí majú radi kvalitné seriály a filmy. Disney+ je vynikajúcou voľbou pre rodiny s deťmi a fanúšikov Disneyho obsahu. Ako sme už povedali, vaša konečná voľba by mala zohľadňovať najmä vaše osobné preferencie a záujmy.

Najnovšie videá

Trendové videá