Kolízia na D1 z Bratislavy do Trnavy: Časť diaľnice je pre nehodu uzavretá, hlásia vážne zranenia

  • Časť úseku diaľnice D1 z Bratislavy do Trnavy je uzavretá
  • Podľa zásahových zložiek sú na mieste hlásené vážne zranenia
Námraza na moste Apollo v Bratislave je často príčinou dopravných nehôd, ktoré spôsobujú dopravné zápchy.
Ilustračná fotografia TASR/Miroslav Košírer
  • Časť úseku diaľnice D1 z Bratislavy do Trnavy je uzavretá
  • Podľa zásahových zložiek sú na mieste hlásené vážne zranenia

Časť úseku diaľnice D1 v smere z Bratislavy do Trnavy je uzavretá. Policajti na mieste dokumentujú nehodu osobného auta a kamióna, ku ktorej došlo na 37. kilometri diaľnice.

Jedna osoba utrpela vážne zranenia. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Vodičom polícia odporúča využiť alternatívnu trasu.

Jedna osoba utrpela vážne zranenia

„Bratislavskí dopravní policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s dokumentovaním, ako aj odstraňovaním následkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo na diaľnici D1 v úseku 37. kilometra v smere z Bratislavy do Trnavy,“ priblížil Szeiff.

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla, pri ktorej utrpela jedna osoba vážne zranenia.

Zelená vlna STVR informuje, že k nehode došlo na D1 pred odpočívadlom Čataj smerom z Bratislavy. „Polícia odkláňa premávku exitom Senec-východ, obchádzka vedie po ceste I/61, napojiť na diaľnicu sa môžete pri Voderadoch,“ píše Zelená vlna STVR.

Nehoda sa mala stať v reakcii na inú nehodu

Podľa portálu Noviny.sk bola nehoda spôsobená inou, menšou zrážkou, pri ktorej sa stretli dodávka s kamiónom. Obe vozidlá skončili v priekope, no nikto nebol zranený.

V dôsledku tejto nehody sa na diaľnici začali tvoriť kolóny, čo viedlo k ďalšej zrážke kamióna s osobným autom. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky a jedného z vodičov musia oživovať.

Správu budeme aktualizovať.

Zdroje: TASR, Noviny.sk

Najnovšie videá

Trendové videá