Unikátny koncept na Slovensku: Internet dobýjajú ázijské večierky. Tieto jedlá hocikde neochutnáš

  • Videá z convenience stores majú milióny fanúšikov
  • Jedlá totiž len tak niekde neochutnáš
  • Kristína je majiteľkou prvej ázijskej večierky na Slovensku
2cee
Archív 2cee Reprofoto:Instagram/@2cee.sk
  • Videá z convenience stores majú milióny fanúšikov
  • Jedlá totiž len tak niekde neochutnáš
  • Kristína je majiteľkou prvej ázijskej večierky na Slovensku

Navštívil si už convenience store? Tento pojem rezonuje najmä v kruhoch generácie Z a mladších, pričom popularitu získal na sociálnych sieťach. O čo ide? Covenience stores sú druh ázijských obchodíkov, ktoré by sme mohli v rámci slovenčiny nazvať aj večierkami.

Tieto obchody sú unikátne najmä svojím konceptom. Nefungujú len ako miesto, kde si môžeš zakúpiť akúkoľvek balenú potravinu, ale aj tradičné ázijské street foods a v predajniach si dokonca môžeš pripraviť vlastné jedlo.

Tisíce ľudí na sociálnych sieťach sledujú videá z týchto obchodov, nakoľko v nich nájdeš rezance, sladkosti, čipsy či nápoje s príchuťami od výmyslu sveta. Navyše, tieto potraviny sú cenovo veľmi dostupné a predajne sú zväčša otvorené aj v noci.

Popularitu týchto obchodov potvrdzuje sledovanosť. Influenceri, ktorí si natočia video z tohto obchodu, často získajú aj milióny zhliadnutí, niektorí si dokonca vďaka nim vybudovali kariéru. Nehovoriac o tom, že množstvo turistov sa rozhodne pre cestu do Japonska či Kórei aj kvôli návšteve známych večierok. 

Convenience store
zdroj: Youtube

Prvý obchod na Slovensku

Tieto videá sa stali populárne aj medzi mladými Slovákmi. Tých určite poteší, že už aj naša krajina sa takéhoto ázijského obchodíku konečne dočkala. Je ním obchod s názvom 2cee, ktorý je prvým takýmto obchodom v celej krajine. 2cee si okamžite získal popularitu medzi mladými ľuďmi. Svojou autentickou atmosférou a jedlom ťa ihneď prenesie do centra Kórei.  

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 2Cee.sk (@2cee.sk)

Nápad na 2cee vznikol zhruba pred rokom, keď majitelia potrebovali využiť priestor, ktorý sa nachádzal na Nobelovej 5, čiže v srdci vietnamskej komunity. Vtedy sa prvotne rozhodli pre dovážanie a predaj práve ázijských potravín v rámci tejto komunity.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Startitup , 2cee

Najnovšie videá

Trendové videá