ANTIK prináša Fotovoltiku už od 47 € mesačne

fotovoltika_01
Antik

Fotovoltika od ANTIKU už od 47€/mes. s úrokovou sadzbou len 2,99 % p. a. aj bez akontácie prišla na trh ako na zavolanie. Tak nízke splátky zaplatí aj slnko samotné z úspor na energiách a na začiatok nemusíte zaplatiť ani cent.

ANTIK predstavil nevídanú ponuku fotovoltických zostáv pre domácnosti a v spolupráci s Tatra bankou ponúka jedinečný úver Na splátkyTB s nízkou úrokovou sadzbou len 2,99 % p. a. Pridáva tak ďalší dôvod zabezpečiť si ekologický zdroj energie pre najrôznejšie využitie ako napr. ohrev vody, vykurovanie v dome, pohon klimatizácie z prebytkov energie, osvetlenie a pod. To všetko sa prejaví v úspore na energiách a v neposlednom rade získate nezávislý zdroj energie pre svoju domácnosť zo slnka.

Štedrú dotáciu na fotovoltiku vám ANTIK odráta z ceny ihneď a montáž je už v cene zarátaná taktiež. Cenovú ponuku získate bezplatne na webe www.antiksolar.sk. Samozrejmosťou je poradenstvo a riešenie presne pre váš prípad množstva spotreby energie s vhodným dimenzovaním celej fotovoltickej zostavy. To všetko s produktami na sklade a kvalitnou montážou už do niekoľkých dní.

ANTIK pridáva aj 100 % elektrický skúter za 1 € k jednej z fotovoltických zostáv ako darček a jazdiť tak môžete na slnko vďaka dobíjaniu napr. z prebytkov energie. Navyše, pre všetkých zákazníkov fotovoltiky ANTIK daruje aj televíznu službu na 6 mesiacov zadarmo.

V oblasti fotovoltických riešení má ANTIK bohaté skúsenosti a realizoval tisíce fotovoltických riešení pre domácnosti na Slovensku aj v Česku a tiež aj náročné fotovoltické elektrárne pre výrobné haly a podniky. Realizáciu fotovoltiky ANTIK priniesol aj do miest a obcí v spojení so smart osvetlením a inteligentnými prvkami pre ešte výraznejšiu úsporu a efektivitu vynaložených prostriedkov na energie. Práve znižovanie nákladov na energie o desiatky percent ekologickou cestou je dnes trendom a vy môžete mať svoju solárnu elektráreň pre domácnosť výhodnejšie ako kedykoľvek pred tým.

fotovoltika_03
zdroj: Antik

Reprezentatívny príklad:

Pri úvere 4 002 € s fixnou úrokovou sadzbou 2,99% p.a., dobou splatnosti úveru s počtom 96 mesačných anuitných splátok a s jednorazovým poplatkom za úver vo výške 0 €, predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 3,07% pri mesačnej splátke úveru 47,00 €, pričom posledná splátka úveru je vo výške 34,51 €.

Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 4 499,51 €, pričom pri výpočte úrokov sa vychádza zo skutočného počtu dní v jednotlivých mesiacoch a predpokladu dĺžky kalendárneho roka 360 dní.

Najnovšie videá

Trendové videá