Sviatok pre celé severné Slovensko: Na RFA 18 vystúpi množstvo domácich zápasníkov

rfa
RFA/Matúš Zeťák

Necelý mesiac po nabitom galavečeri RFA x IAF: Special Title Night 2 príde ďalšie podujatie, tentokrát na slovenskej pôde. Organizácia Real Fight Arena premiérovo na žilinskej pôde zorganizuje podujatie, na ktorom sa v pozícii hlavnej hviezdy predstaví Václav Sivák v jeho šampiónskej obhajobe.

Okrem neho bude zápasiť aj množstvo domácich bojovníkov, pre ktorých pôjde o ich premiéry medzi profesionálmi alebo šancu získať prvé víťazstvo na profi scéne. RFA 18 sa uskutoční 19. októbra v Žiline. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

SHOT-BY-ZETAK-0320_ET_2643-22-11-12
zdroj: RFA/Matúš Zeťák

Príležitosti na skvelý štart kariéry

Postojár Radovan Kulla mal veľmi náročný vstup medzi profesionálov. Hneď vo svojom MMA debute dostal za súpera ostrieľaného Poliaka Kamila Mindu. Hoci nátlak v 1. kole vydržal, hneď na začiatku druhej päťminútovky sa nechal utiahnuť na arm-triangle choke. Túto prehru teraz bude môcť napraviť práve na domácej pôde v Žiline, kde vyzve Matěja Hudáka. Tentokrát už ale pod postojárskymi pravidlami Real Fight.

Šancu dostanú aj mladí bojovníci, pre ktorých pôjde o ich MMA premiéry. Mário Brezovský zdolal v jeho RFA debute Ľubomíra Račáka na body, no v tom čase ešte patril medzi amatérov. So skóre 0-0 a čistým štítom prichádza medzi profesionálov, kde ho čaká na druhej strane klietky krajan Erik Nagy.

SHOT-BY-ZETAK-0315_ET_2659-22-11-12
zdroj: RFA/Matúš Zeťák

Zápasníkom, ktorý to bude mať do Žiliny najďalej, bude jednoznačne Uzbek Iskandar Nematov. Ten vyzve domáceho Michala Kopasa a znovu pôjde o zápas, v ktorom obaja bojovníci pôjdu do svojich profi debutov. RFA 18 tak bude ideálnou príležitosťou vybudovať kariéry nádejným slovenským bojovníkom. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Najnovšie videá

Trendové videá