SEO Boost 2024 – najväčšia konferencia vypukne na Slovensku už túto jeseň

Picture1
SEO Boost konferencia

Agentúra Visibility vám v spolupráci so spoločnosťou WhitePress® prinášajú najväčšiu konferenciu v oblasti vyhľadávania – SEO Boost 2024. Konferencia sa bude venovať najnovším trendom a výzvam v oblasti SEO & content marketingu. Konferencia sa uskutoční 08. októbra v hoteli Color v Bratislave.

Visibility zorganizovalo doteraz sériu 6 Boost konferencií, ktoré poskytli svojim účastníkom cenné know-how zo sveta marketingu. Na konferenciách od Visibility vystúpilo už niekoľko desiatok rečníkov, vrátane najväčších slovenských a českých hráčov na trhu.

WhitePress® je spoločnosť, ktorá sa venuje nielen službám v publikovaní obahu, ale aj organizácii SEO eventov na globálnej úrovni. Ich sériu podujatí s názvom SEO Vibes a SEO Vibes on Tour navštívili stovky účastníkov vo viac ako 15 krajinách. WhitePress® vytvára medzinárodnú komunitu SEO špecialistov, ktorú posilňuje aj medzinárodným ambasádorským programom.  

Tento rok sa Visibility spája s WhitePress®, aby vám ponúkli tú najlepšiu kvalitu konferencie zameranej na SEO. Cieľom konferencie je poskytnúť účastníkom vysokokvalitný obsah a podporiť lokálnu komunitu špecialistov.

Prečo navštíviť konferenciu SEO Boost 2024?

Na konferencii vystúpia známi odborníci zo Slovenska, ale aj z Česka, ktorí sa podelia o svoje praktické skúsenosti a stratégie. Na pódiu zažiari aj headliner Craig Campbell zo Škótska. Okrem tém z oblasti vyhľadávania sa môžu účastníci tešiť aj na prednášky o copywritingu, UX a content marketingu. Prednášky budú v slovenčine, češtine, prednáška hlavného rečníka bude v angličtine.

Alex Gerbóc, Head of Marketing Visibility

“Našou ambíciou je vzdelávať trh už dlhé roky. SEO Boost je ďalšia zo série Boost-Conferences, ktorú vo Visibility organizujeme. Tento rok sme sa rozhodli pre WhitePress® ako spoluorganizátora. Keď sme riešili partnerstvo, zistili sme, že naše ciele boli rovnaké. Dokonca aj v plánovaných rečníkoch, ktorých chceli osloviť pre svoju SEO konferenciu, sme mali približne 80% zhodu. Na konferenciu prinášame skúsených odborníkov a odborníčky z praxe praktické a efektívne témy, ktoré spoja nielen SEO marketingovú komunitu. Zároveň si účastníci odnesú know-how, ktoré vedia aplikovať do praxe.”

Rečníci & program konferencie SEO Boost 2024

Na konferencií vystúpia

  • Craig Campbell, Links For You,  
  • Pavel Ungr, SEOloger s.r.o.,
  • Zdeněk Dvořák, Linki.cz,
  • Anna Podruczna, eVisions Advertising,
  • Nikola Novosadová, eVisions Advertising,
  • Milan Novotný, CloudTalk,
  • Daniel Výcha, CoolWriters s.r.o.,
  • Jaroslav Uram, Visibility,
  • Sarah Chaya Presch, Dragon Metrics,
  • Tomáš Novák, Marketing Miner.

Program

V pripravovaných prednáškach sa dozviete, ako využiť Google Discover pre zvýšenie návštevnosti a ako efektívne kombinovať behaviorálne a SEO dáta. Získate nový pohľad na SEO workflow, naučíte sa aplikovať psychologické princípy a vytvárať obsah, ktorý je optimalizovaný nielen pre vyhľadávače, ale aj pre zákazníkov.

Účastníkom predstavíme metódy merania úspešnosti obsahu, praktické tipy na spoluprácu so SEO špecialistami a prípadové štúdie úspešných firiem. Okrem toho sa zameriame na efektívnu lokalizáciu webu pre poľský trh, vrátane kultúrnej adaptácie, optimalizácie pre poľské vyhľadávače, právnych aspektov a UX prvkov typických pre poľské weby. V neposlednom rade získate znalosti a inšpiráciu pre úspešnú online expanziu.

Bonusom konferencie je to, že každý, kto si zakúpi vstupenku na SEO Boost, V rámci SEO Boost 2024 môžete vyhrať vstupenku na nadchádzajúci event od WhitePress® – SEO Vibes Cyprus.

Vstupenky

Okrem štandardných vstupeniek, je možné zakúpiť aj livestream vstupenky. Tie nájdete na uvedenej webovej stránke.

Pozvánka na networking

Využite jedinečnú príležitosť na nadviazanie kontaktov s odborníkmi z oblasti SEO a budovanie vzťahov s potenciálnymi partnermi. Cieľom konferencie je podpora komunity a výmena know-how medzi špecialistami z rôznych krajín. Načerpajte inšpiráciu pre rozvoj vašich SEO projektov a získajte praktické poznatky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť lepšie výsledky.

Tešíme sa na vašu účasť!

V prípade dodatočných otázok nám napíšte na: info@b2bboost.sk 

Najnovšie videá

Trendové videá