Neprehliadnuteľné zmeny v doručovaní balíkov: Známa prepravná spoločnosť mení svoj dizajn

  • Doručovanie balíkov je v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou každodenného života
  • Spoločnosť vytvorila celkovo šesť nových dizajnov boxov
Kuriér
Ilustračná fotografia Freepik
  • Doručovanie balíkov je v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou každodenného života
  • Spoločnosť vytvorila celkovo šesť nových dizajnov boxov

Doručovanie balíkov je v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou každodenného života. Ľudia si prostredníctvom internetu objednávajú veci, ktoré si následne na svoju adresu alebo výdajné miesto nechajú zaslať prepravnou spoločnosťou. Práve dopravcovia zabezpečujú bezpečný, rýchly a efektívny prevoz balíkov.

Vďaka moderným technológiám, ako sú napríklad boxy na vyzdvihnutie balíkov, sa stal celý proces pohodlnejším, čo zvyšuje spokojnosť zákazníkov.  

Nový dizajn známej prepravnej spoločnosti 

Prepravná spoločnosť Packeta, patrí medzi jednu z firiem na Slovensku, ktorá preváža balíky ich majiteľom. Na svojom portáli informovala, že samoobslužné boxy, ktoré sa nachádzajú vo viacerých mestách, už nebudú len červenej farby. Táto farba bola doteraz typická pre túto spoločnosť. 

Spoločnosť vytvorila celkovo šesť nových dizajnov boxov, ktoré sa nazývajú aj Z-BOX. Tieto boxy majú lepšie zapadnúť do prostredia miest a obcí. Nemali by vytvárať zbytočný vizuálny smog. 

Nové vizuálne zmeny na boxoch budú lepšie splývať s lokalitou. Zákazníci sa nemusia obávať, že by nenašli svoj balík. Presnú polohu budú mať ako doteraz v mobilnej aplikácii, v ktorej sa okrem iného nachádza aj kód na vyzdvihnutie zásielky.   

Andrej Jančo, výkonný riaditeľ spoločnosti, informuje: „Len nedávno sme oznámili náš cieľ do niekoľkých mesiacov postaviť po celom Slovensku 1 000 nových Z-BOX-ov, aby sme boli ešte lepšie pripravení na nadchádzajúcu vianočnú sezónu a zákazníkom včas doručili všetky darčeky objednané z e-shopov aj v tie najvyťaženejšie dni. O to dôležitejšie je pre nás Z-BOX-y budovať zodpovedne, aby neškodili podobe našich miest. Máme k dispozícii 6 nových vizuálov, z ktorých budeme citlivo vyberať tak, aby vzhľad ideálne zapadol do konkrétnej lokality.“

Červená farba je preč 

Ako uvádza portál techbyte.sk, tradičný polep sa už nebude viac nachádzať na Z-BOX-och. Túto farbu nahradí béžová, biela a sivá farba. Neutrálne farby dokážu lepšie splývať s farbami fasád. 

Boxy, ktoré sa nachádzajú v prírode, napríklad v parkoch, budú mať tmavozelený alebo svetlozelený polep. Posledná verzia polepu sa prispôsobí danej lokalite, kde sa box bude nachádzať. Box bude polepený ilustráciou, ktorá sa špecificky hodí pre danú lokalitu. Napríklad panoráma Bratislavského hradu alebo park so stoličkami. 

„Niektoré lokality pre naše nové Z-BOX-y stále hľadáme. Desiatky pribudnú aj pri obchodoch Kaufland či Lidl a ozývajú sa nám tiež developeri nových rezidenčných a administratívnych projektov. Radi spoločne nájdeme riešenie, ktoré ideálne zapadne do ich dizajnu,“ hovorí Jančo

Na snímke ZBox packeta
zdroj: Packeta

Zákazníci sa však obávajú, že výdajné miesta bude náročné nájsť. Výkonný riaditeľ ich však upokojil. „Zákazníci ich však nikdy nebudú hľadať zbytočne dlho. V našej mobilnej aplikácii Packeta vždy nájdu ich presnú lokalitu aj s fotografiami konkrétneho Z-BOX-u.“

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, zákazníci vždy pred dodaním zásielky dostanú SMS správu so 6-miestnym kódom. Ten je potrebné nadiktovať pracovníkovi na výdajnom mieste alebo naťukať na číselnej klávesnici, ktorá sa nachádza na boxoch. 

Je však dobré, aby si vo svojom mobilnom telefóne mal nainštalovanú aplikáciu spoločnosti. 

Zdroje: Packeta, techbyte.sk, tvnoviny.sk

Najnovšie videá

Trendové videá