Vycestovala som do raja, kde je v jeseni 28 stupňov: Koľko stoja letenky a čo sa určite oplatí navštíviť (TIPY)

  • Tiež si unavený z chladného počasia a potreboval by si dovolenku?
  • Predĺžený víkend v tejto krajine je presne to, čo potrebuješ
dovolenka na Malte
archív/Jasmína Púčková
  • Tiež si unavený z chladného počasia a potreboval by si dovolenku?
  • Predĺžený víkend v tejto krajine je presne to, čo potrebuješ

Určite to poznáš – na zem spadne prvý list a vieš, že teplým dňom je koniec. Plavky, šortky a letné šaty môžeš skryť do skrine, pretože ich nebudeš potrebovať minimálne do konca apríla. A vtedy to príde. Únava, sklamanie, zhoršená nálada. Vieš, že potrebuješ zmenu. A čo je lepšie, ako ísť na dovolenku? 

Predĺžený víkend pri mori si zaslúži každý unavený človek. A hlavne, keď je u nás šialené počasie. Povodne, silný vietor a 10 stupňov ti na Malte o takomto čase nehrozia.

Za koľko eur sa na ostrov dostaneš?

Len niečo málo cez 2 hodiny vzdušnou čiarou od Bratislavy sa nachádza tento kus raja, kde je aj v jeseni 28 stupňov. Zaletíš sem za približne 130 eur priamo z Bratislavy. 

Na Malte som celkovo strávila 4 dni. Priletela som pred obedom, let trval 2 hodiny a 15 minút. Ubytovala som sa v centre hlavného mesta Valletta. Aj na Malte funguje Bolt, a preto som mohla ich služby využiť aj v zahraničí.

Taxík z letiska ma vyšiel na 11 eur. Ubytovanie bolo skromné, no cenovo dostupné. Tri noci pre dve osoby vyšli bezmála na 300 eur, no bývali sme 50 metrov od pláže. 

Na snímke sú balkóny na Malte
zdroj: archív/Jasmína Púčková

Čo je to Hop on Hop off tour a ako funguje? 

Vo Vallette nájdeš pieskovú pláž len ťažko, no nie je to nemožné. Ak ti však vyhovuje ležať na kameňoch, si na správnom mieste. Na mieste, kde som bola ubytovaná ja, nebola pláž preplnená, no možno tam zohralo rolu aj to, že už nebola hlavná turistická sezóna. A keď nechceš len ležať na pláži, výlety nájdeš na každom rohu. 

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Najnovšie videá

Trendové videá