Tragická nehoda v Bratislave: Zrážku Boltu a osobného auta jeden neprežil

  • Vážna nehoda pri Patrónke v Bratislave si vyžiadala jednu obeť
  • Zasahujú záchranné zložky
  • Doprava v smere do centra je obmedzená
policiazrazka-transformed
Facebook/Polícia SR - Bratislavský Kraj
  • Vážna nehoda pri Patrónke v Bratislave si vyžiadala jednu obeť
  • Zasahujú záchranné zložky
  • Doprava v smere do centra je obmedzená

Vo štvrtok 3. októbra popoludní došlo v Bratislave k vážnej dopravnej nehode. Na križovatke ulíc Brnianska a Prokopa Veľkého, v smere do centra pri Patrónke, sa zrazili dve osobné autá, informuje o tom krimi reportér Andrej Zavřel z TV JOJ.

Jedna osoba zostala zakliesnená vo vozidle, pričom príčinou nehody bola pravdepodobne nepozornosť pri odbočovaní. Jedno z áut patrilo podľa fotografií taxi službe Bolt.

Na mieste zasahovali hasiči a policajti, pričom došlo aj k oživovaniu jednej osoby. Napriek úsiliu záchranárov táto osoba svojim zraneniam podľahla. Doprava v danej oblasti je v dôsledku nehody obmedzená.

Obeťou mala byť chodkyňa

Podľa TV JOJ chodkyňa údajne prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov, keď sa vodič taxi služby na poslednú chvíľu pokúsil zrážke vyhnúť.

Napriek snahe sa mu to nepodarilo a chodkyňa zomrela na mieste. Vodič a jeho spolujazdkyňa boli prevezení do nemocnice, zatiaľ čo v druhom vozidle nikto nebol zranený.

„Pri nehode utrpeli zranenia dve osoby, jedna osoba zahynula. Hasiči po príchode pomohli zdravotníkom s resuscitáciou a vyslobodili zakliesnenú osobu pomocou hydraulického zariadenia. Zároveň vykonali protipožiarne opatrenia na vozidlách,“ uviedol hovorca KR HaZZ Bratislava Štefan Koči, ktorý doplnil, že hasiči zabezpečili vozidlá proti požiaru.

K situácií sa na sociálnej sieti vyjadrilo aj operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR kde uviedlo, že na miesto dopravnej nehody boli vyslané tri ambulancie záchrannej zdravotnej služby.

„Z miesta máme hlásených troch zranených. Ďalšia osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom,“ priblížilo operačné stredisko pre TASR.

Zdroje: TV JOJ, TASR

Najnovšie videá

Trendové videá