Zarob si na Slovensku 3 200 eur mesačne. Tieto lukratívne pozície čakajú na teba (PREHĽAD)

  • Vybrali sme pre teba pracovné ponuky s platom až do 3 200 eur mesačne
  • Či už si manuálne zručný alebo máš technické zručnosti, tieto práce stoja za to
20240310_VW12077365
Ilustračné foto TASR/Pavel Neubauer
  • Vybrali sme pre teba pracovné ponuky s platom až do 3 200 eur mesačne
  • Či už si manuálne zručný alebo máš technické zručnosti, tieto práce stoja za to

Nájsť prácu, ktorá nielen zabezpečí slušný príjem, ale aj naplní tvoje ambície, je v dnešnej dobe skutočnou výzvou. Či už ťa láka práca v kancelárii alebo máš radšej remeselnú zručnosť, možnosti sú dnes rôznorodé.

Niekedy nemusíš ísť ani ďaleko za hranice, aby si zarobil slušné peniaze. Našli sme pre teba niekoľko pracovných pozícií, kde si dokážeš prísť na skutočne zaujímavé peniaze.

Takže, či už plánuješ novú kariéru, alebo len hľadáš lepšie podmienky, tieto ponuky rozhodne stoja za pozornosť.

Montážnik plastových okien s platom až 3 000 eur mesačne

Začneme pozíciou, ktorá určite zaujme každého, kto rád pracuje rukami. Firma Ekoprofil ponúka prácu montážnika plastových okien a dverí so zárobkom až 3 000 eur mesačne.

Náplňou práce je montáž a servis okien a dverí na rôznych projektoch. Firma poskytuje všetky potrebné nástroje a výbavu. K výhodám tejto pozície patrí nielen slušný plat, ale aj možnosť kariérneho rastu v stabilnej spoločnosti.

Stolár a montážnik nábytku – kreatívna práca s platom do 2 500 eur

Ak ťa baví práca so zručnosťami a rád vytváraš niečo nové, pozícia stolára a montážnika nábytku v EBEXPO je ideálna. Tvoja náplň práce bude zahŕňať výrobu nábytku podľa výkresov, obsluhu strojov používaných pri výrobe a montáž nábytku na mieru v dielni aj priamo u zákazníkov.

Zároveň sa budeš podieľať na montážach výstavných expozícií. Plat sa pohybuje až do 2 500 eur mesačne, pričom k výhodám patrí jednosmenná prevádzka, práca v priateľskom prostredí a možnosť kariérneho rastu. Ak máš vodičský preukaz a aspoň 3 roky praxe, táto práca je práve pre teba.

Montér potrubí – až 3 200 eur mesačne

Ak hľadáš prácu s nadpriemerným platom a zaujíma ťa montáž potrubí, pozícia montéra potrubí v spoločnosti SMS – Súkromná montážna spoločnosť – je pre teba ako stvorená.

Tu si dokážeš zarobiť až 3 200 eur mesačne. Firma ti poskytne potrebné školenia a tiež profesionálny rast, ktorý ti zabezpečí kariéru v jednej z popredných montážnych firiem na Slovensku. A ak máš skúsenosti s technickými plánmi, táto práca ťa určite neomrzí.

Zvárač v Medzilaborciach – precízna práca s platom do 2 800 eur

Ak máš skúsenosti so zváraním a presnou výrobou, pozícia zvárača v spoločnosti Spanner SK je pre teba. Náplň práce zahŕňa zváračské a zámočnícke práce na základe výkresovej dokumentácie a kontrolu výrobkov.

Plat sa pohybuje v rozmedzí 2 400 až 2 800 eur mesačne. Firma ponúka dvojzmennú pracovnú dobu, technologicky vybavené pracoviská a rôzne benefity, ako napríklad prestávky na občerstvenie nad rámec zákona či príspevky pri životných udalostiach.

Ak máš potrebné skúšky zvárania a prax v strojárstve, táto pozícia ti môže priniesť stabilné a slušne ohodnotené zamestnanie.

Tesár v Lozorne – stabilná práca v priateľskom prostredí

Ak si zručný a máš skúsenosti s prácou s drevom, spoločnosť hľadá do svojho tímu tesára na stabilnú pozíciu v Lozorne. Na tejto pozícii budeš pracovať na rôznych drevárskych projektoch a tvojou hlavnou náplňou práce bude precízna tesárska činnosť.

Okrem toho sa budeš venovať údržbe pracovných nástrojov a tímovej spolupráci. Spoločnosť ponúka stabilné zamestnanie, motivujúce finančné ohodnotenie a možnosť ďalšieho vzdelávania.

Ak máš prax minimálne 3 roky, zodpovedný prístup a technické myslenie, táto práca môže byť pre teba ideálnou voľbou.

Zdroj: Profesia

Najnovšie videá

Trendové videá