Otestovali sme najnovšiu pekáreň v Bratislave: Svoje brány otvára už čoskoro. Návštevníci sa môžu tešiť na poctivé remeslo

  • Buny Bakery už v pondelok otvára svoje brány v srdci bratislavského downtownu
  • Jedinečný koncept sa zameriava na poctivé domáce kváskové pečivo
Buny Bakery
Instagram/Buny Bakery
  • Buny Bakery už v pondelok otvára svoje brány v srdci bratislavského downtownu
  • Jedinečný koncept sa zameriava na poctivé domáce kváskové pečivo

Bratislava sa môže pochváliť novou perlou medzi kaviarňami. Buny Bakery, ktorá čoskoro otvorí svoje brány na Páričkovej 3, láka návštevníkov nielen vôňou čerstvo upečeného pečiva, ale aj jedinečnou atmosférou a konceptom.

Už pri vstupe do priestorov ťa očarí príjemná vôňa kváskového pečiva. Croissanty, focaccia, chlebík či buchty – pekáreň sa drží zásady kváskovania. Práve kváskové cesto dodá všetkým ich výrobkom dokonale nadýchanú štruktúru a nezameniteľnú chuť.

Ráno robí deň

Okrem výberu kvalitného domáceho pečiva ťa Buny Bakery hravo zláka aj na raňajky. Zákazníci určite ocenia rôznorodosť jedálneho lístka, ktorý je prispôsobený širokej škále stravníkov.

Majiteľka rešpektuje myšlienku moderného prístupu k stravovaniu jej budúcich zákazníkov, a preto menu prispôsobila aj vegánom a vegetariánom.

zdroj: BUNY Bakery

Okrem týchto špecialít sa môžeš tešiť aj na úplne klasické raňajky, ktoré si doma pripravil azda každý z nás. Na svoje si tak prídu napríklad aj milovníci poctivých párkov. V jednoduchosti je predsa krása.

V Bratislave otvára nová BUNY Bakery

Atmosféra v pekárni je nasiaknutá poctivým remeslom, ktoré je pre ňu charakteristické. Či už nestíhaš a potrebuješ si len vziať dobrú kávu so sebou, alebo si rád vychutnáš dobrý brunch, Buny Bakery ťa privíta s otvorenou náručou.

zdroj: BUNY Bakery

To, čo zákazníci ocenia, je určite ponuka pečiva, ktoré si môžeš so sebou zabaliť domov na neskôr. Od úplnej klasiky, akou sú kváskové chlebíky až po sladké koláče – neoľutuješ.

Zabodoval aj interiér

Charakteristickou farbou pre tento brand je bledá ružová, ktorú nájdeš aj na Buny Bakery merchi. Milým detailom sú servítky v tejto farbe, ktoré zamestnanci dávajú na taniere s koláčmi.

zdroj: BUNY Bakery

Vnútro kaviarne má moderný a industriálny nádych. Nájdeš tam množstvo chrómových materiálov, steny s obkladom a jednoduchý dizajn. Vzdušný interiér zútulňuje drevené sedenie a veľké francúzske okná.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUNY.BAKERY (@buny.bakery)

Priestor je otvorený a zákazník tak môže priamo nahliadnuť do zákulisia kuchyne a pekárne. Vďaka tomu, že sa takmer všetko varenie a pečenie deje pred tvojimi očami, interiér vyhráva neodolateľnou vôňou čerstvo upečeného kváskového pečiva.

Testovačka vyšla na výbornú

Začiatkom októbra majitelia zasvätili testovaniu ich výrobkov dva dni. Počas nich si záujemcovia mohli prísť vyskúšať spomínané výrobky a chutnú kávu s poriadne našľahanou penou. My sme si skúsili poctivý orechový koláč, ktorý chutil ako od babičky.

zdroj: BUNY Bakery

Pozitívne body dávame aj majiteľke, ktorá ochotne komunikovala s návštevníkmi kaviarne. Potešila sa nemalej obľube a produkty pekárne išli „na dračku“. Záujemcom veľkoryso ponúkala kváskové chlebíky, a to všetko len za dobrovoľný príspevok.

zdroj: BUNY Bakery

Nech už si milovníkom sladkého pečiva, fanúšikom moderných brunchov alebo len hľadáš príjemné miesto na dobrú kávu v Bratislave, Buny Bakery ti svojimi poctivo vyrobenými koláčmi dopraje kúsok domova.

Na fotke je kaviareň, pekáreň
zdroj: Archív Startitup

Táto nová kaviareň/pekáreň v srdci bratislavského downtownu je dôkazom toho, že s láskou k tradičnému remeslu a rešpektom k svojim zákazníkom sa dá vytvoriť niečo skutočne výnimočné, pritom tak dokonale jednoduché.

Zdroj: Buny Bakery

Najnovšie videá

Trendové videá