Strýc Food: Mali ste pravdu! Na vlastnej chuti som sa presvedčil, že nie je kebab ako kebab
Diel, na ktorý väčšina z vás, našich divákov, čakala. Sami sme boli na tento diel zvedaví a ani Juraj, ani Filip netušili, čo od neho čakať. Prevádzky Juraj vybral z vašich komentárov pod našimi dielmi o kebaboch v minulosti. Zamerali sme sa hlavne na tie, ktoré si vyrábajú mäso samé.
Koľko stojí najlepší kebab na Slovensku z vlastného mäsa a kde sa nachádza? Ktorá známa kebab prevádzka si vlastné mäso nerobí aj napriek tomu, že zákazníci si to myslia? Akú gramáž dostaneš za cenu vyhroteného slovenského kebabu s vlastným mäsom? Ktorá kebab prevádzka na Slovensku si robí vlastné mäso okrem tých, ktoré sme otestovali?
To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.