Ivana Molnárová: Ak ťa šéf prepustí, lebo si ho kritizoval, jeho systém sa mu rozpadne

play icon

Let’s Talk Business: Ivana Molnárová

V novej časti Let’s Talk Business sme sa rozprávali s Ivanou Molnárovou, známou tvárou slovenskej biznis scény.

Pre podnikateľov má niekoľko kvalitných rád o tom, ako vytvoriť unikátnu a originálnu firemnú kultúru či ako company culture vplýva aj na vyššie tržby.

V rozhovore prezradila svoju životnú cestu, od Profesie až k novým a súčasným aktivitám. Medzi ne patrí aj konzultovanie podnikateľov na Biznis konferencii Slovenskej sporiteľne, kde sa s ňou môžu prísť podnikatelia poradiť o ich manažérskych či iných výzvach.

15-minútové konzultácie s TOP osobami slovenského biznis prostredia prináša Slovenská sporiteľňa ako nový koncept – keďže čas je obmedzený, Molnárová radí prísť dobre pripravený a vedieť, či idem riešiť napríklad tržby alebo organizačnú štruktúru.

Na Biznis konferencii Slovenskej sporiteľne navyše vystúpia špičkoví a kredibilní lídri aj spíkri – Michal a Andrea Meškovci z Martinusu, Pavol Neruda z Oktagon MMA alebo zahraničný hosť Chris Barton, inovátor s bohatými skúsenosťami z tech gigantov ako Google, Shazam či Dropbox.

Konferencia je navyše ideálnym priestorom na spoznávanie nových strategických partnerov – každý, kto ju osobne navštívi, dostane prístup do novej networkingovej aplikácie.

Zaregistrujte sa na Biznis konferenciu Slovenskej sporiteľne: https://www.slsp.sk/sk/biznis/inspiracie/konferencia

 

V spolupráci s 👉 SLSP

Pre viac rozhovorov o biznise a podnikaní sleduj Let’s Talk Business.