CODECON: Najväčšie komunitné stretnutie vývojárov prichádza do Žiliny!

codecon
Codecon

V Žiline sa na konferencii CODECON stretnú stovky vývojárov!

Už 28. novembra sa Žilina opäť stane epicentrom IT inovácií. Najväčšie komunitné stretnutie vývojárov, CODECON, sa totiž už po druhýkrát uskutoční v metropole severného Slovenska. Žilina koncom novembra zažije komunitné stretnutie vývojárov, na ktorom nesmieš chýbať.

Konferencia CODECON, ktorá začínala ešte pred 10 rokmi s rovnakým cieľom –spojiť komunitu IT nadšencov a profesionálov –si prešla dlhou cestou. Z malej akcie, kde sa stretávalo len zopár vývojárov pri pohári piva, sa postupne vyprofilovalo jedno z najväčších IT podujatí. Napriek svojej popularite si CODECON stále uchováva to, čo ho robí špeciálnym – autentickú, priateľskú atmosféru a silného komunitného ducha.

Technológie, zaujímavé projekty a sila komunity

Žilina prináša komornejší formát konferencie CODECON, ktorý je ideálny na podporu lokálnych firiem, organizácií a spíkrov. Cieľom je poskytnúť priestor pre prezentáciu zaujímavých projektov, ktoré sa rodia v tejto oblasti. V posledných rokoch sa v Žiline a okolí rozvíja technologická a startupová komunita, čo robí mesto atraktívnym pre podobné podujatia.

2.
zdroj: Codecon

Synergie, ktoré pomáhajú udržať šikovných vývojárov na domácej scéne

Jedným z dôvodov, prečo konferencia priťahuje tisícky vývojárov ročne, sú prednášky, diskusie a workshopy, ktoré riešia najnovšie trendy a technológie v softvérovom vývoji. Každoročne sa na stage postavia vývojári z celého Slovenska a Čiech, aby odovzdali komunite vzácne know how z najnovších projektov, nové postupy vo vývoji alebo jednoducho inšpirovali ľudí rozvíjať technológie a robiť to, čo ich baví a čo im dáva zmysel.

Kľúčovým prvkom podujatia CODECON je aj Partner’s Zone, kde zástupcovia IT spoločností na Slovensku prezentujú svoje aktuálne projekty a otvárajú diskusiu o nových možnostiach spolupráce. Vytváranie nových synergií a využívanie potenciálu networkingu je pre organizátorov prioritou. CODECON predstavuje príležitosť pre firmy aj vývojárov, aby sa zviditeľnili v IT a vývojárskej komunite a nadviazali nové kontakty pre budúce spolupráce.

Registrovať sa môžeš už dnes

CODECON #Žilina predstavuje perfektnú príležitosť inšpirovať sa, dozvedieť sa novinky z oblasti vývoja,stretnúť skvelých ľudí, nadviazať nové kontakty a zapojiť sa do dynamickej vývojárskej komunity na Slovensku.

Aj tento rok sú vstupenky ZDARMA! Takže neváhaj a zisti si svoje miesto ešte dnes na oficiálnej stránke: https://www.codecon.sk/registracia/

Najnovšie videá

Trendové videá