Strýc Food: Nemohol som už ďalej jesť. Pri druhom súste by ma naplo
Vraciame sa do Žiliny a testujeme pre vás ďalšie prevádzky. Tentokrát sme sa zamerali na tie, ktoré ste si v komentároch od nás pýtali a neotestovali sme ich v prvom diele. Nanešťastie však boli poniektoré pozatvárané či už z dôvodu otváracích hodín, alebo z dôvodu prerábky. Ktoré sushi v Žiline je podľa Strýca Filipa nekonzumovateľné? Prečo Strýco spočiatku neveril steaku v tejto talianskej reštaurácii? Z akého dôvodu chcel Filip vidieť v Žiline more?
Vyskúšaj aj ty nový štýl platenia! Otvor si účet v mBank a aj ty môžeš s kartou Mastercard za vyhrotené špeciality platiť jednoducho a bezpečne s platobným náramkom. K dispozícii je dokopy 7 rôznych trendy dizajnov, viac informácií sa dozvieš tu.
To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.