Výmenou za život Petra Nagya si kúpili nové auto. Sátorovci vraždili ľudí pre ich blaho

  • Peter Nagy mal v čase smrti len 23 rokov
  • Jeho zničená mama má doteraz odložené jeho neopraté oblečenie
Peter Nagy a Ladislav Alfoldi
Ilustračná fotografia Polícia SR, TASR/Jakub Kotian
  • Peter Nagy mal v čase smrti len 23 rokov
  • Jeho zničená mama má doteraz odložené jeho neopraté oblečenie

Peter Nagy bol obyčajný chlapec z dediny Baloň. Vyučil sa za automechanika a hneď po škole si našiel prácu v spoločnosti Samsung v Galante. Život sa mu začal postupne meniť, keď sa ako 19-ročný stal otcom. Napriek mladému veku sa zodpovedne staral o svoje dieťa a snažil sa zabezpečiť rodinu. 

Vo voľnom čase rád navštevoval posilňovňu v Galante. Práve tam sa podľa jeho matky mohol dostať do kontaktu s „nesprávnymi ľuďmi“. Petrova túžba po lepšom živote a väčšom zárobku ho priviedla k rozhodnutiu, ktoré sa mu stalo osudným.

Jedného dňa oznámil mame, že sa stal konateľom v akejsi firme a že si zarobí viac peňazí. Netušil však, že ak sa zapletie so zločineckou skupinou Sátorovcov, stane sa mu to osudným. Mafia ho využila len na páchanie daňových podvodov, aby si zarobila na vlastný blahobyt.

Petrova mama si všimla zmeny v synovom živote. Spomína, ako po neho začal chodiť holohlavý muž, ktorý ho brával na úrady alebo k lekárovi. Prinášali mu elegantné oblečenie, ktoré mu však po použití vždy zobrali. Napriek tomu, že Peter hovoril o väčšom zárobku, peniaze zjavne nemal. Dokonca si požičiaval od vlastnej matky, ako nám sama priznala.

Padol jeden výstrel

Petrova spolupráca so Sátorovcami však nezostala dlho bez povšimnutia. Polícia po ňom po chvíli začala pátrať kvôli podozreniu z daňových podvodov. To bol pre zločineckú skupinu signál, že sa Petra musia zbaviť.

Vo februári 2012 naplánovali Ladislav Alföldi a Juraj Bugár Petrovu vraždu. Podľa výpovede Juraja Bugára si vraždu objednal František Dora mladší. Peter mal v tom čase len 23 rokov.

Peter Nagy fotky
zdroj: Startitup/Ivan Mego
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Najnovšie videá

Trendové videá